Skocz do zawartości
  • 0

Problem z dźwiękiem.

ForceGamingPL

Pytanie

Witam serdecznie nie wiem czy tutaj powinienem to pisać ale proszę o pomoc. Mam duży problem z dźwiękiem na słuchawkach. Głośniki jak głośniki działają poprawnie, niedawno kupiłem słuchawki Natec H55 z mikrofonem. Niby działają i jest wszystko ok, lecz brak niektórych dźwięków w lolu! Przeszukałem cały internet i znalazłem jedynie to żeby przełączyć na Stereo. Tylko w tym problem że jak przełącze to słuchawki nie działają :(

Pozdrawiam! :)

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Już próbowałem, tyle że na tych słuchawkach jest taki sam problem np. w Skyrim'ie że słychać NPC dopiero jak się odwróce ;) To nie jest chyba wina lola.

Posiadam sterowniki VIA HDAudioDriver-10.1200A , czyli raczej najnowsze, spróbuję inne zainstalować. Pozwolę się rozpisać:

Mam podłączony mikro do pomarańczowego wejścia, głośniki do zielonego a słuchawki do niebieskiego, tak powinno chyba być.  Gdy podłącze słuchawki do zielonego zamiast głośników jest ok. A jak podłącze głośniki do niebieskiego to wtedy głośniki mają ten problem, wychodzi na to że coś z wtyczką niebieską ale wątpię, swoje wiem ale tego nie rozumiem!

Jeszcze raz dokładnie przejrzałem i inne osoby też miały ten problem. Czyli przełączyć głośniki z 5.1 na Stereo, tyle że wtedy nie działają słuchawki.... a powinny działać. (mikro działa)

Czy jest w stanie ktoś jeszcze pomóć ? Głównie mi chodzi o to że jak na razie moge te słuchawki wykorzystywać jako mikrofon ale słuchać tylko na głośnikach bo słuchawki nie odtwarzają dobrze dźwięku ;/ Jak bede gadał z kolegą nie zachowam dyskrecji ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Problem z dźwiękiem.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...