TDI_SYNCRO_TDI Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Napisałem plugin na gildie gdy zakładam pisze to co nizej!! Proszę o pomoc! RS6 C5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akuku5 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 "Napisałeś" czy pobrałeś z internetu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDI_SYNCRO_TDI Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 50/50 Jako ze sam nie umiałem za bardzo patrzylem na kod innych gildii RS6 C5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akuku5 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Może uprawnienia nie nadane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwarcik Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Są trzy wyjścia.Możliwe, że nie ma komendy /g załóż tylko, /f create <nazwa gildi> lub nie ma permisji do tej komendy.Bądź jest coś z pluginem nie tak. Spróbuj innym.Sądzę, że pierwsze rozwiązanie, bo powinna być inna treść, gdyby była to wina złego przepisania permisji. mój znak rozpoznawczy to jego brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDI_SYNCRO_TDI Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Zrobiłem 3 opcje i dalej to samo RS6 C5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwarcik Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Plugin jest na wersję silnika serwera? mój znak rozpoznawczy to jego brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDI_SYNCRO_TDI Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 tak RS6 C5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina_666 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 no czyli kod komendy jest zły...w konsoli na pewno jest wtedy error który pokazuje jaki to błąd i w jakiej linijce "twojego" kodu. To już jest koniec smerfa: http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/ GG: 48522543 PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: BukkitSmerf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMaxer Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jak nie umiesz pisac pluginow to nie kopiuj od innych. Najpierw sie podstaw naucz. I tak jak wyzej kod od komendy jest zwalony. #Typowo_na_MPC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NajsPL Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jest wiele powodów jednym z nich może być żły silnik na serwerze. 2 Opcją jest błąd w kodzie i po wpisaniu /g założ wywalac powinno też błąd w konsoli. Zobacz co tam piszę i postaraj się coś poprawić może zadziała. Pozdrawiam NajsPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.