nikema123 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 http://imgur.com/Z5KZpKs a po chwili wylazi przestał działać, nie mam wgl zakładek żadnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus17 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 wywal wszystko z appdata sciagnij na nowo L i sie nie baw ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikema123 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 nie działa, fixa tez pobralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus17 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 wczesniej normalnie dzialalo czy dopiero co pobrales ? i skad pobierales L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikema123 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 od hehema, wczesniej dzialalo, gdy wszedl patch 4.18 juz sie wszystko zyebalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus17 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 pobierz czysta z joduska ja jak pobieralem paczki tez mialem problemy pozatym musisz miec poinstalowane vcredit i reste tego dziadostwa ale wydaje mi sie ze w instalce chyba jest wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikema123 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 no coś działa, tylko nie chce mi się szukać wszystkich skryptów Jak chce dodać jakiś skrypt to error wyskakuje dlatego chciałem tą paczkę od hehema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus17 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 https://dl.dropboxusercontent.com/u/45206154/LSharp.rar masz cfg sciagnie ci skrypty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.