EsKaCz Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam, pobrałem paczkę od HeheheM'a no i wszystko ładnie się poaktualizowało i pokompilowało ale gdy normalnie wyłączyłem L# po czym załączyłem go ponownie to skrypty się aktualizowały i kompilowały ponownie ;__; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus17 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 to sie nazywa auto update skryptow :P trwa moment to normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsKaCz Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 No ale powninienem mieć napisane wersje? Bo mam pytajniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus17 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 po tym jak sprawdzi aktualizacje pokaze Ci cyferki ;P nie płacz lub compiling error te skrypty Ci nie zadziałają ponieważ nie były akt. na git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsKaCz Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Okej, dzięki do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.