Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mapa pasuje pod serwer Survival?

Staku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ta mapka pasuje pod "Survival"? Jakby co mapa nie jest "obiektem z neta", budowałem ją sam 100%. Mam także zamek na innej mapie, ale myślę że wioska będzie lepsza. Gracze nie będą się gubić na SPAWN'ie? Było tak, że "gdzie jest enchant" i inne pytania (oczywiście te zdarzenia były na innej mapie).. A tak ciężko było pójść do najbliższego domku, zaledwie kilka kratek przez okna było widać biblioteczki, ale gracze jak to gracze swoją drogą idą.

SS'y:

post-1227235-0-25290900-1413899619_thumb.png

post-1227235-0-92448500-1413900037_thumb.png

post-1227235-0-77035000-1413900042_thumb.png

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

@Akuku5 tak widziałeś zapewne tę pracę na serwerze CraftTure, byłem właścicielem tego serwera.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Mapka jak na serwer Survival według mnie prezentuję się ładnie jak i ciekawie, ale według mnie, żeby mapka była jeszcze lepsza i ciekawsza, nie zaszkodziło by zbudowanie jeszcze małego zamku przez Ciebie, (jeżeli oczywiście znajdzie się miejsce).

Opublikowano

@Lord Asasin serwer już zakupiłem i za kilka dni otwarcie robie. Zamek mam na innym SAVE niestety. Kiedyś zrobie dopracowaną mapkę (jeszcze domki dekoracje wewnątrz musze ukończyć :))

Czekam na więcej odp.

Opublikowano

Dodaj może ukryte skrzynie w domkach z paroma itemami. Ciekawscy gracze to skarb :-(

Dodaj może ukryte skrzynie w domkach z paroma itemami. Ciekawscy gracze to skarb :-)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Moim zdaniem mapa nie pasuje pod serwer Survival ponieważ jest na niej za dużo pustego terenu gracze się nie odnajdą...

• Budynki powinny być bliżej siebie.
  • Spawn powinien być minimalnie mniejszy.

Pozdrawiam .Jake

POLUB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...