Twistekxx Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ema. Jest może lista wyprzedaży na cały miesiąc październik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie ma i chyba już nie będzie, gościu od udostępniania tego coś tam kiedyś pisał. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroLLu. Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 typ ktory to udostepnial napisal, ze nie ma juz dostepu do tego wiec nie ma co liczyc na pozostale miesiace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanovitz Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie ma . HOW2WIN przestało udostepniać główny powod Riot zablokował im te dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shazzy Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie ma . HOW2WIN przestało udostepniać główny powod Riot zablokował im te dane. How2Win hahahahahahahahahahahahahahahahahaha jebłem.Gościu co to publikował dał info, że nie ma już do tego dostępu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl221 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Arh3w_1KfCECdEl3UUUyZ0pFSFBWcmpaTDVfa1lBUGc&type=view&gid=0&f=true&sortcolid=-1&sortasc=true&rowsperpage=250 prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.