Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepsze czyli BoL vs. L#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiam się co wybrać, mam dylemat ponieważ mam VIP'a na BoLu i wszystko ładnie śmiga, ale widzę, że teraz jest straszny popęd na L#. Co lepsze? :D

Opublikowano

Zależy, jeśli nie szkoda Ci 30zł miesięcznie to bol, jeśli jednak wolisz mieć prawie to samo za darmo to L#

@down Skrypty do L# jak sama nazwa wskazuje są napisane w C# :v

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Oczywiście, że L#, lol. Marcoly pierdoli, że dla biedy bo słabiak nie zna C++ więc gówno potrafi napisać, bueheheh

L# ma lepsze skrypty, większy wybór i w dodatku darmowy. A jak będzie płatny to bardziej opłacalny choćby był droższy.

Opublikowano

gralem na bolu vip i powiem ze jakos roznicy nie widze miedzy L# a BOLem,. na poczotku byl problem z suportem i skryptami oraz aktualizacjiami ale to juz przeszlosc. szybkie aktualizacjie w  dzialaniu takie same jak bol vip i za darmo wiec odpowiedz jest jedna LeagueSharp jest lepszy.

Opublikowano

No tak, ale L# czasami wypier***a jak chcę się połączyć z grą :/ Czy zostało to poprawione w najnowszym fix'ie? ;p

Opublikowano

Oczywiście, że L#, lol. Marcoly pierdoli, że dla biedy bo słabiak nie zna C++ więc g****o potrafi napisać, bueheheh

L# ma lepsze skrypty, większy wybór i w dodatku darmowy. A jak będzie płatny to bardziej opłacalny choćby był droższy.

No, prawie wszystkie moje skrypty przepisane na L#, słaby jestem.

Jak już to C#.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...