EsKaCz Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam, zastanawiam się co wybrać, mam dylemat ponieważ mam VIP'a na BoLu i wszystko ładnie śmiga, ale widzę, że teraz jest straszny popęd na L#. Co lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu. Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Zależy, jeśli nie szkoda Ci 30zł miesięcznie to bol, jeśli jednak wolisz mieć prawie to samo za darmo to L# @down Skrypty do L# jak sama nazwa wskazuje są napisane w C# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronz smurf Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Oczywiście, że L#, lol. Marcoly pierdoli, że dla biedy bo słabiak nie zna C++ więc gówno potrafi napisać, bueheheh L# ma lepsze skrypty, większy wybór i w dodatku darmowy. A jak będzie płatny to bardziej opłacalny choćby był droższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus17 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 gralem na bolu vip i powiem ze jakos roznicy nie widze miedzy L# a BOLem,. na poczotku byl problem z suportem i skryptami oraz aktualizacjiami ale to juz przeszlosc. szybkie aktualizacjie w dzialaniu takie same jak bol vip i za darmo wiec odpowiedz jest jedna LeagueSharp jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsKaCz Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 No tak, ale L# czasami wypier***a jak chcę się połączyć z grą :/ Czy zostało to poprawione w najnowszym fix'ie? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus17 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 miałem tak samo na Bolu więc różnicy nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcoly Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Oczywiście, że L#, lol. Marcoly pierdoli, że dla biedy bo słabiak nie zna C++ więc g****o potrafi napisać, bueheheh L# ma lepsze skrypty, większy wybór i w dodatku darmowy. A jak będzie płatny to bardziej opłacalny choćby był droższy. No, prawie wszystkie moje skrypty przepisane na L#, słaby jestem.Jak już to C#. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus17 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 musi za malo skilla ;d skoro ludzie Cie tak oceniaja :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.