michaldo2002 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Mam wygranych 45 turnieji ,7 pod rząd wygrałem i dalej nic jestem raz pierwszy raz w środku a raz zamykam tabele co mam teraz zrobić bo chce szybko wyjść do srebra 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamus Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Otwieraj 70% gier, a szybko pójdzie. Dziś grałem na kumpla acc co trudził się w S2, zagrałem 3 mecze i 2 razy otwierałem(30/10 około) i po 3 grze go przerzuciło wyżej. Wysokie statystyki na +, drogą do awansu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelkoffy Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Tu się liczy prawie wszystko, zadane obrażenia, strzały w głowę, pozycji na tabeli, po prostu graj, w końcu wbijesz s2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DogGuffi Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Otwieraj tabele i jak koledzy @Up. Musisz też wygrywać większość meczy, bo tu widzę kilka wygranych i przegranych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaldo2002 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 i teraz jak zagram turniej i go przegram to wbijanie od początku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel319x Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 A ja miałem 8-win streak. Otwierałem chyba 5 albo 6 gier. Awansu do G4 brak i teraz jak zagram turniej i go przegram to wbijanie od początku ? http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=260702087 Poczytaj sobie THE CAKE IS A LIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boystar Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Do rangi liczy się tylko ilość wygranych rund nie meczy i ilość MVP, nic więcej k/d ratio nie ma nic do rangi. Staraj się defuse'ować bomby to sposób na łatwe MVP. Można spaść wygrywając mecz oraz awansować przegrywając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sℓαѕнєя_ Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Do rangi liczy się tylko ilość wygranych rund nie meczy i ilość MVP, nic więcej k/d ratio nie ma nic do rangi. Staraj się defuse'ować bomby to sposób na łatwe MVP. Można spaść wygrywając mecz oraz awansować przegrywając. Kolego, proszę Cię abyś nie wprowadzał ludzi w błąd. Nie liczy się tylko liczba wygranych, liczą się także MVP + liczba zabić. A te zdanie to już wgl mnie rozwaliło xdd Można spaść wygrywając mecz oraz awansować przegrywając. @topic Musisz wygrywać mecze "pod rząd", jeżeli byłeś kiedyś już w Silver 2 i miałeś w nim duuuużo przegranych to teraz aby wrócić do Silver2 musisz mieć dużo wygranych. Nikt Ci dokładnie nie powie ile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boystar Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=314758151 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghodan Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie wiadomo dokładnie od czego to zależy, mianowicie miałem wygranych około 5 meczy, nastepnie przegrałem 1, a kolejnego wygrałem i dostałem awans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.