mastacz Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Hej, czy wiecie może czy leci kukli w grze na sezonie (szaman) ? już troche czasu przegrałem i jakos żadne mi nie poleciało... Odnośnik do komentarza
LiX Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 jeżeli chodzi ci o "Meteorytowe Kukri" to grając na nonladderze dobiłem 400 paragonu i nie wypadło, zaś na sezonie niedawno osiągnąłem 400 i już trafiłem 2. Jest to bardzo rzadki item podobnie jak tasker and theo Odnośnik do komentarza
mastacz Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 No to mi na normalnym trybie polecialo pare sztuk podczas wbicia lvl ok 500-600. teraz na sezonie mam 550 i kurde nic nie widac... zebralem juz wszystko dla zwierzaków tylko tego nożyka mi jeszcze brakuje... stale siekam szczeliny jak głupek i kazdy odłamek wydaje u kadali w nadzieji ze cos poleci ;/ Edit: A powiedz mi jeszcze gdzie Ci poleciało ? wiem że to nie ma wiekszego znaczenia ale chodzi o ciekawośc i na pewno polecialo na sezonie a nie w normalnej grze ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.