Nogutek Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam, zaczałęm stawiać server survival na wersji 1.7.4-1.7.2 i mam do was kilka pytań... a mianowicie... Czy te pluginy wystarczą? Może wgrać inne? Kolejne pytanie dotyczy gildii. Lepiej wgrać plugin na gildie czy nie? Mnie osobiście już się znudziły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Scream1337_ Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Pluginy są wszystkie idealnie dopasowane Tylko usuń OpenInv po nie jest potrzebne w essentials to jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwarcik Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Wszystkie pluginy potrzebne na serwer.Nie ma sensu dodawać czegoś, chyba że użytkownicy będą prosić.Dobrze, że dodałeś LWC, mało kiedy ten plugin znajduje się na survivalach.Możesz tam jeszcze jakieś MiniGames dodac, ale to od ciebie zależy. Na pewno te starczą jak na serwer suvival.Jeżeli chodzi plugin na gildie ja bym dodał. mój znak rozpoznawczy to jego brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akuku5 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Git pluginy. Wgrywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Pluginy są, dobrze ze sobą zgrane . Usuń tylko plugin ''OpenInv.jar'' ktoś ci już wyjaśnił że to nie będzie w ogóle potrzebne zwyczajnie do essentials to już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nogutek Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dzięki Jak jakiś mi się spodoba plugin to dodam a na razię zostawiam jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokatorke Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 to twoj server nie moga byc wszystkie takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayso. Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 CookiMonster jest niepotrzebne, OtherDrops zastępuję je o wiele lepiej. Brakuje mi też pluginu Skript, który jest teraz ważny na każdym serwerze - takie czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EasyPeasy1337 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Chyba nie graliścię na sv + gildie ?... LWC no proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Moim zdaniem jest tu kilka zbędnych pluginów takich jak: - EssentialsAntiBuld - EssentialsProtect - HeadDrops (możliwość włączenia w essentials) - OpenInv (możliwość w essentials /invsee <nick>) - SignColours (możliwość włączenia w essentials ) - SimpleHat (możliwość w essentials /hat) Co do pluginu LWC, to na sv, chyba nie pasuje? Radziłbym również usunąć te pluginy co napisałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ztrollowany Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Usunałbym - AutoSaveWorld (jest to już wbudowane w silniku) - CookieMonster (można ustawić w OtherDrops + poradnik: http://craftsite.pl/forum/index.php?/topic/55813-otherdrops/) - EssentialsAntiBuild (jest to po prostu zbyteczny plugin) - EssentialsProtect (tak samo zbyteczne) - SignColours (możliwość w pluginie Essentials) - SimpleHat (komenda /hat bądź /head) Dodałbym też parę swoich pluginów ale to jak już ty tam wolisz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.