cichupl Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam, mam problem z obstawieniem skinów, kiedy wybiore skiny i wszystko wyswietla mi to http://scr.hu/1xnz/ixgge ale po jakims czasie znika bez i nie pokazuje sie offer is ready? wie ktos co zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghodan Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Musisz akceptować wymianę z botem na stronie albo przez aplikację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichupl Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 ale nie mam akceptujto znika po chwili kiedyś normalnie działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel319x Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 To już wina lounge nie twoja THE CAKE IS A LIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.