Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refboost problem ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyskoczył mi dzisiaj błąd, że moja wersja nie jest już supportowana i, że trzeba pobrać nową! Wie ktoś jak na to poradzić  ?

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Tam jest ograniczenie do 15 kont tygodniowo ja potrzebuję więcej ...

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Czyli na poprzednije wersji się nie da ? Miałem już 64 konta na 5 lvl'u. Głupi update !

Opublikowano

Nie da się. Oni też chcą zarobić- ostatnia chwila żeby wyciągnąć z tego jeszcze jakąś kase, refki zamykają już nie długo a im nie bardzo się kalkuluje kodzić nam boty za frajer :) 

Opublikowano

Wyjdzie może jakiś nowy update, który pozwoli na korzystanie z poprzedniego bota ?

Opublikowano

Człowieku będziesz ciągnął te dyskusje aż usłyszysz odpowiedź której bardzo chcesz? Dziś pojawiła się informacja że bot konsolowy nie będzie wspierany z wyłączeniem użytkowników VIP. Masz 15 kont za frajer więc czym prędzej go odpalaj i nabijaj refki - szkoda czasu. 

Opublikowano

Tylko pytam ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...