Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chunjomt2 - Złodzieje Jakich Mało.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym napisać o je**nych złodziejach, mianowicie www.chunjomt2flash.tk. Zajrzyjcie pod ten link. Potem zajrzyjcie na www.quardive.pl. Widać podobieństwo? Ano właśnie. Oni bezczelnie skopiowali moją stronę. Mało tego, skopiowali też moje arty, szablon, tekst ANGMANETE'a, oraz jego regulamin, mimo ze zabronil go kopiowac. Wg. mnie dla takich zlodziejow nie ma miejsca w internecie. Wypowiedzcie sie na ten temat.

Pozdrawiam, Wizjoner!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

(....) co tu dużo mówić. Oczywisice gdy tylko zobaczylem podobienstwo (chyba latwo zauwazyc) to az mi serce stanelo. Jak tak mozna, besczelnie skopiowac CALA strone www.quardive.pl

Strona Chunjomt2 powinna zostac USUNIETA. <delete> ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zgłoście ją o plagiat... :P

BARDZO PROSZE O MINUSY, DAWAJCIE JAK NAJWIĘCEJ CHCE MIEĆ ICH JAK NAJWIĘCEJ NA MPC. PRZYCZYŃCIE SIE DO TEGO :)

Opublikowano

Chamstwa w internecie nie da się uniknąć, tak jest, było i będzie. Tematy z MPC też bezczelnie kopiują z dopiskiem "męczyłem się dla was 2h" (aż tak trudno znaleźć opcję kopiuj?) Nic nie zrobisz :)

Opublikowano

ohh i widzicie co sie narobilo z ludzi xD

.... Tylko wiesz malo mam tych wizyt nie? Przez tydzien to tyle bez problemu... ;p

EDIT

90000 odwiedzajacych...

vql8wi.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ziomki już spokojnie bo ChunjoFlashMt2 zostało zniszczone, bo GŁUPIA FIRMA YMIR się do nich przyczepiła i że jak odpali Eryk serwera to go pozwą! A takie bardziej popularne serwery jak, np. S-Metin2, xLasT, x-World to ich nigdy nie pozwą? I YMIR za przeproszeniem chyba coś je*ie , bo za licencje chce 10 000 EURO!!

;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...