Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

perm ban konsekwencje ?

Thedamianek2344

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema dzisiaj mój kolega dostał bana perma na csgo na serwerach społecznościowych dokładnie csbydgoszcz ban dostał za obrazę nie za czity i moje pytanie jak ktoś dostanie perma to może sie pożegnać  z serwerami społecznościowymi i turniejowymi tak jak to było na 1.6 i jeszcze jedno pytanie jak kupi on nowe steam to dalej bendzię mieć bana na tym serwerze i czy da sie coś z tym zrobić 

Opublikowano

Otrzymał bana TYLKO na tym serwerze.

Może grać tyrniejowe i na innych serwerach :)

Jak kupi nowe konto steam bo niewiadomo czy dostał bana na IP czy na steam ID.

Możesz prosić o unbana admina na serwerze albo napiszcie temat na stronie serwera o proźbe o unbana :)

Opublikowano

siema dzisiaj mój kolega dostał bana perma na csgo na serwerach społecznościowych dokładnie csbydgoszcz ban dostał za obrazę nie za czity i moje pytanie jak ktoś dostanie perma to może sie pożegnać  z serwerami społecznościowymi i turniejowymi tak jak to było na 1.6 i jeszcze jedno pytanie jak kupi on nowe steam to dalej bendzię mieć bana na tym serwerze i czy da sie coś z tym zrobić 

Niee, jeśli dostał bana na tym serwerze to tylko na nim nie będzie mógł grać + pewnie na innych serwerach tego samego hosta

Spokojnie może grać dalej 

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...