Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa skórka do LB

MedykMatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Czy nowa skórka do LB, która ma niedługo wyjść będzie dostępna tylko podczas Harrowing, czy ciągle?

Pozdrawiam

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Będzie dostępna cały czas.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Mi się wydaje że tylko przez jakiś czas, pomyślcie czy riot udostępni PAX tf'a na cały czas? (oczywiście gdyby już miało do tego dojść)

Ale o czym Ty tutaj kolego piszesz ? Chyba Ci się Underworld TF pomylił z Pax TF. Sam nie wiem czy te skórki będą tylko na czas harrowing, ale wydaje mi się ze tak będzie. Ponieważ skórka do Wukonga jest z serii Underworld tak samo jak TF, który jest udostępniany tylko na czas Harrowing. Po za tym każda z tych nowych skórek (do soraki, lb i wukonga) mają coś wspólnego z Harrowing więc pewnie tylko przez  czas eventu będą udostępnione.

Opublikowano

Skórka dostępna będzie cały czas, ale data jej wyjścia jak widać jest jednak nieznana.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...