Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Baza danych gry...[(help)

kacper97310

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam jeśli temat jest w nieodpowiednim dziale, ale chciałbym się dowiedzieć czy są jakieś programy/sposoby do włamania się do bazy danej gry, chodzi tu o grę przeglądarkową, otóż problem w tym że gra posiada wiele nieuzupełnień a najbardziej uporczywe jest to, że nie działa poprawnie system płatności. Czyli żeby doładować walutę do tej gry trzeba być zarejestrowanym (oczywiście jestem) no i nie idzie, problem został zgłoszony adminowi, ten zaś przekazał to deweloperowi i czekamy czekamy i nie idzie.. Zero rozwiązania, no więc chciałbym spróbować włamać się na bazę serwera by uzupełnić sobie odpowiednią kwotę.

Jakieś porady?

Wskazówki?

Może ktoś posiada jakieś sposoby lub chciałby wykonać zlecenie?

Proszę o odpowiedzi, ewentualnie PW :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Haha. Nie przyszło doładowanie to chcesz się do bazy włamać? Brawo.. Nawet jeśli Ci się uda pójdziesz siedzieć za kilka złote. A druga rzecz to to że nikt Ci w tym nie pomorze a tym bardziej nie poda jakiegoś sposobu jak włamać się do bazy bo to nie jest jakaś zabawa.

Opublikowano

Haha. Nie przyszło doładowanie to chcesz się do bazy włamać? Brawo.. Nawet jeśli Ci się uda pójdziesz siedzieć za kilka złote. A druga rzecz to to że nikt Ci w tym nie pomorze a tym bardziej nie poda jakiegoś sposobu jak włamać się do bazy bo to nie jest jakaś zabawa.

Czy myślisz że ja o tym nie wiem? Nie jest to zabawa i nie bawi mnie to, lecz po prostu czasami trzeba. Zasięgnąć porad od lepszych od siebie :)

Zachowajmy powagę, mogę cię zapewnić iż nie mam złych zamiarów :)

Dobra nie ważne - Proszę o przeniesienie tematu do kosza... nic z  tego nie będzie

Opublikowano

Chcesz włamać się do bazy danych gry i zapewniasz mnie ze nie masz złych zamiarów? To się zdecyduj, albo jedno albo drugie.

Opublikowano

Chcesz włamać się do bazy danych gry i zapewniają mnie ze nie masz złych zamiarów? To się zdecyduj, albo jedno albo drugie.

Dajesz mi dwie opcję, lecz ja wybieram opcję 3.

Chcę się uczyć hakerstwa lecz mając takich nauczycieli lub nie  mieć ich wcale nie za bardzo mogę, interesuję się tymi sprawami, czas pokaże co z tego będzie.

I proszę cię UP, nie prowokuj do spamu już bo spam to się zrobił od twojego postu :( "hahah" to nie jest odpowiedź na moje pytanie - Pozdrawiam

Opublikowano

Chcę się uczyć hakerstwa lecz mając takich nauczycieli lub nie  mieć ich wcale nie za bardzo mogę, interesuję się tymi sprawami, czas pokaże co z tego będzie.

I proszę cię UP, nie prowokuj do spamu już bo spam to się zrobił od twojego postu :( "hahah" to nie jest odpowiedź na moje pytanie - Pozdrawiam

http://forum.4programmers.net/Spolecznosc/Perelki/168545-znacie_jakis_dobry_kurs_hakerstwa

"chce sie uczyc hakerstwa"

no ziomeczku, zastanow sie o czym piszesz.  i jeszcze na forum gdzie tajniakow jest wiecej niz policjantow w twoim miescie;)

multi player tajniak forum

Opublikowano

Chcę się uczyć hakerstwa lecz mając takich nauczycieli lub nie mieć ich wcale nie za bardzo mogę, interesuję się tymi sprawami, czas pokaże co z tego będzie.

Chyba nie zrozumiałeś tego co napisalem.

Żeby włamać się do bazy danych gry musisz się nauczyć tyle rzeczy że jakbym Ci je wypisał to po pierwszym punkcie byś juz odpuscil... A Ty od tak chcesz żeby ktoś Ci powiedział jak to zrobić? Tut'ka może Ci jeszcze podać?

Opublikowano

Hahah beka z typa! Ile to doładowanie kosztowało że chcesz się włamywać? 

@top

Naucz się po pierwsze sql i to na dobrym poziomie bo bez znajomości tego języka raczej się nie włamiesz, przecież musisz wiedzieć jak działają takie bazy :) 

Cześć...

Opublikowano

Jak widać wielu z was to tacy specjaliści że po prostu żal się robi...

A ja wam powiem że już wszystko mam to co chciałem.

No i cóż, temat do zamknięcia - Sprawa rozwiązana :P

I przepraszam że pomyliłem forum... Ale jakiś czas temu reprezentowało one "bugi cheaty hacki"

To cześć haha (wiedza) ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...