Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z NBA 2K15

keepyho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam bardzo nietypowy problem dlatego zwracam się o pomoc, mianowicie:

sprzęt jaki posiadam to laptop firmy ASUS serii G750:

- i7 4 generacji 4 rdzenie 3,4 GHz

- GeForce GTX 780M 4 GB

- 8 GB ram

- dużo wolnego miejsca na dyskach

Komputer jest mega, kosztował mnie 6 tysięcy, a mimo to nie jest w stanie dźwignąć NBA 2K15. To wręcz niemożliwe!

Mam wszystkie aktualizacje, żadnego pirackiego oprogramowania, wszystkie gry oryginalne i przedewszystkim komputer jest nowy,

wszystkie sterowniki.

Problem polega na tym, że gra poprostu się zacina. Wygląda to na doczytywanie tekstur bądź czegoś tam i dzieje się to

niezależnie czy grafika ustawiona jest na full czy na minimum. Z tego co sprawdzałem NBA 2K15 nie powinno nawet na sekunde

zwolnić na moim laptopie a tu psikus...

Macie może jakieś pomysły o co może chodzić ?

Opublikowano

Jaki masz system? Ja widzę, że laptop może być uszkodzony, warto będzie moim zdaniem oddać go do reklamacji. Inne gry o podobnych wymaganiach dobrze działają? 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

sprawdzam jeszcze spójność plików na steam zanim zrobie reinstall

Spójność plików powinna przynieść rezultat, mi Steam "naprawił" wiele swoich gier, a uruchom jako admin.

Opublikowano

Mam podobny problem gra się zacina też gram w inne gry spokojnie na Ultra ,a NBA mi zacina i tylko jak sie wczytuje mecz ok. 95% zaczyna i potem jak jest oprawa meczowa a sam mecz jak jest to płynnie chodzi ;( reinstalowałem 

VQBXp5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...