Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z płatnością sms

RaKeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój problem wygląda tak dzisaj postanowiłem kupic boosty w grze nfs world wpisałem swój numer na telefon przyszedł mi sms który samoczynnie zjadł mi z konta 30.75 pln i teraz niemoge odpisac pay na numer 92569 ponieważ chyba nieposiadam środków na koncie a napewno miałem przed próbą 40 pln na koncie Help please teraz mam 8 zloty i jakies grosze

Opublikowano

Dziwne tyle razy co zdarzało mi sie zamawiac przez SMS i nigdy tego nie mialem przychodzi SMS odrazu odpisuje PAY na ten sam numer i niema problemu

W tym przypadku sa to realne pieniadze wiec najlepiej napisac do nich wtedy dowiesz sie w czym problem jezeli jest to ich wina dostaniesz to co zamowiles lecz gdy bedzie to z twojej winy to masz po 30 zl 

Und3rsoldier.png

Opublikowano

No już napisałem donich requesta ale pewnie niedoczekam sie na odp fck nie kupuje wiecej sms tylko PPC

Dobra do zamkniecia już mi problem rozwiązali :D Szybko tam odpowiadaja  i dostałem swoje boosty Czas na pagani  :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...