Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Annie/LeBlanc/Cassio

Radi ;3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Annie, kiedyś grana. Teraz rzadko spotykana, lecz posiada potencjał. 

Jej pasywka, czyli stun co kilka użytych skili w połączeniu z Tibersem [R] może wygrać grę, ponieważ dobry misiek w piątkę enemy, przy niedużej ilości Ap troszkę boli i jest bardzo dobrym cc. 

Z tej 3, tylko Aneczka. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Annie całkiem dobrze sprawdza się w niższych ligach na buildzie full ap, cassio grałem parę razy więc się nie wypowiem, ale ma po prostu możliwość ciągłego poke'u co jest niezwykle denerewujące. Lb na supporcie cienko się sprawdza, nie trafisz 'e' - nie ma żadnego cc, jedyne co pozostaje ci zrobić to wklepać śladowe ilości dmg.

Jeśli już przy nietypowych supportach jesteśmy to polecam veigara na buildzie: relic shield i reszta pod ap.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

LB i Cassio na supporcie to bardzo zły pomysł. Praktycznie nie mają nic, żeby w jednej chwili unieruchomić przeciwnika.

Anka może być spoko, ma stuna dzięki czemu chroni swojego carry przed zagrożeniem + podczas walk 2v2 posiada potężnego bursta, nawet gdy gra na pozycji supporta.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Popieram LordeVasto

Cass i LB  nie nadają sie na supporta. Annie ma stuna, dobry haras ale dość szybko traci mane.

W obecnym patchu polecił bym ci na supporta Morgane (2 stuny, harass, tarcza niwelująca efektu kontroli tłumu) lub Thresha (hak, tarcza, duży slow z boxa).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...