Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DMG Hack na PRIVA

Deutsch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dlaczego nie działa, ale tam jest film w tym temacie tego hacka i tam nic nie ma,że on działa na skile.

Chodzi mi o takiego DMG,żeby działał z buta, na skile u woja, żeby móc używać do pvp. Dawajcie sprawdzone,które wiecie,że działają....

Opublikowano

Nie ma żadnego DMG hack'a. Możesz jedynie zadowolić się ninjahack'iem, bądź warriorhack'iem.

Co wy pierdolicie, wejdź na reklama wpisz dmg hack skille... I na mentala jest, na bodego niewiem. 

Większość cheatów na Twojej wspaniałej stronie nie działa, a tym bardziej dmg na skille.

Opublikowano

Wy sie zadowalacie warriorhackiem i ninja hackiem, a ja jeszcze sie zadowalam sura hackiem i shaman hackiem ^^

A co dmg na skille to nie działa, niesztety ;x ale client metina ma w sobie tyle luk, że myślę, że niedługo pojawi się jakiś nowy edit, który będzie działał, ale cóż, nadzieja nadzieją ;)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...