Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo poważny problem.

RedruM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Repair gry sproboj/ przeinstalować / Pisz do supportu / W ostateczności jak nic a nic nie pomoże Format kompa.

LUUUB... Odpuść lola na zawsze :( .

Opublikowano

Repair gry sproboj/ przeinstalować / Pisz do supportu / W ostateczności jak nic a nic nie pomoże Format kompa.

LUUUB... Odpuść lola na zawsze :( .

W tym rzecz, że komp świeżo po formacie. Wczoraj na win7 działało normalnie. A że coś się zje**** to postanowiłem format zrobić. A że miałem tylko xp to zainstalowałem xp. Przeinstalowałem lola ponownie. W tym rzecz że obojętnie czego bym nie napisał (chodzi tutaj o login i hasło) wyskakuje to samo załączone wyżej.. Do supportu napisałem dzisiaj i czekam na odpowiedź. Ale kilku znajomych powiedziało, że support odpowie mi jakąś regułką i nie pomoże. Dlatego też napisałem tutaj

Opublikowano

Tryb online w IE włączony?

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Tryb online w IE włączony?

IE czyli internet explorer tak? Bo nie bardzo wiem. Jak byś bardziej mógł rozwinąć swoją wypowiedź był bym wdzięczny :)

Opublikowano

IE czyli internet explorer tak? Bo nie bardzo wiem. Jak byś bardziej mógł rozwinąć swoją wypowiedź był bym wdzięczny :)

Tak, chodzi o internet explorera, temat już kilkanaście razy wałkowany na forum, wystarczyło chwilę poszukać i masz rozwiązanie.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

U mnie było dziś to samo mi pomogło zalogowanie się na stronie a później na kliencie.

Nie pomogło :/

Tak, chodzi o internet explorera, temat już kilkanaście razy wałkowany na forum, wystarczyło chwilę poszukać i masz rozwiązanie.

Nie siedzę codziennie na forum. Nie bardzo wiem gdzie szukać. Mógł byś podesłać mi link do jakiego kolwiek tematu z tym problemem?

Opublikowano

http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=72  | Tu się zapytaj może ktoś wie jak rozwiązać ten problem.

http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=590730 | A tu ktoś inny ma ten problem. + rozwiązanie.

Podobno zmiania ustawień w IE pomaga.

"Mnie również pomogło, wielkie dzięki!"

A tu post jednego z użytkowników dziękującego za pomoc.

P.S: Nie czytałem całego wątku za dużo stron.

Opublikowano

Wejdź na mój profil, później w posty napisane przeze mnie i poszukaj tematu, w którym dziękowałem za pomoc właśnie z takim problemem.

O STARY POMOGŁO. DZIĘKI !!!!! Temat do zamknięcia :D. Jeszcze raz ziomek dziękuję XDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...