Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugi/Glitche/Hacki Jakie znacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli naciągniesz Q Xeratha na spawnie w stronę odwrotnej do wyjścia ze spawnu gra się scrachuje.

Opublikowano

Xerath off :)

L#

I? "Istniejące i nieistniejące", to oznacza, że równie dobrze mógłbym podać buga z drugiego sezonu, a Ty byś napisał, że teraz mamy czwarty sezon. Widzisz bezsens swojej wiadomości?

Puszczając ult GP potwory przestawały Cię atakować.

Opublikowano

Best shiat.

Cała jego gra:

Do tego Goldhack:

@EDIT 

Oczywiście zostało to już dawno naprawione, nie jest to żaden fake. Robiło się to za pomocą pakietów, pamiętam, że w Goldhacku polegało to na tym, że wysyłałeś odpowiednio spreparowany pakiet dzięki, któremu sprzedawałeś runy za 3150 (traciłeś ich efekt na całą rundą, oczywiście nie znikały Ci one z konta). Co do tego pierwszego exploita to wiem, że było to coś z hidden spellami (jeżeli ktoś wie o tym coś więcej to byłbym wdzięczny za opisanie mi tego na pw).

Opublikowano

Radi jak niby?

Jeżeli puszczasz ulta Syndry w Anke, gdy ta ma włączonego Tibbersa i odpaliła Zhonyie, cd resetuje sie.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Był kiedys jakis "gold" bug na Ryzie, że już w 5 minucie miał z 2 itemy złożone, ale nie wiem jak się to robiło, z około 9 miesiecy temu to było.

Podałem to w moim poście i mniej więcej opisałem jak to działało. To nie był bug tylko na Ryze`a.

Opublikowano

kupno ulepszonego trinketa na 1 lvl

brak cd na summonery

powtarzalny aktyw na botrk

glitchowanie tak by postac byla niewidzialna

quin ciagle na valorze

Bug na botrka działał na wszystkie itemki ;_,

Kocham Renissance.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...