Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama Serwerów Metin2 xMateo & UPS 1400 Subskrypcji +mini fanpage

prmk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

602121413831315615506.png

-->Cześć z tej strony UPS wstawiam temat bo xMateo ma bana. Mamy zamiar powiększyć działalność "metinowa" Więc postanowiliśmy zacząć    nagrywać razem Ja (UPS) + xMateo

903711413831315615506.png

--> Reklame na kanale 1400 widzów (Tralier,GP,Seria,Zapowiedz,Przegladamy serwery)
                                                                      --> Mini fanpage 145 lików.
                                                                      --> Wyświetlenia 350 + / Łapki 35+
                                                                      --> Uczciwość
                                                                      --> Pomoc z ts3 zainstalowanie,zabezpieczenie,konfiguracja botów,permisje itd.

647711413831315615506.png

--> Zakaz handlu wiecej info gg / pw
                                                                      --> Ogarniety Team
                                                                      --> Uczciwosc
                                                                      --> Szybki kontakt   

370281413831315615506.png

--> GG UPS - 44567805 / xMateo - 50549221
                                                                     --> PW tutaj na forum.                                      

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Polecam bardzo gorąco. Mateo bardzo dobry Youtuber. Aktywność pod filmami, jak na 1400 widzów jest zaskakująca. Materiały są bardzo starannie wykonywane. Jeszcze raz polecam!

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zatwierdzam

Znam Mateo od x lat i jeszcze się na nim nie zawiodłem. 

Janek

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Powiem tak
NIe znam UPS ale znam Mateo i wiem, że to solidny facet, który wie co robi i ma do tego zapał. Jeśli Maeto współpracuje z UPS ( czy tam na odwrót :D ) to świadczy o tym, że to zgrany duet, który przyniesie owocne żniwo. 
Polecam jak najbardziej!

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

f5

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

f5

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...