Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do 700zł-800zł

Facecheck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Słuchawki do ok 700zł-800zł z przesyłką.

Więc tak, będę tych słuchawek używał głównie do słuchania muzyki i oczywiście grania w gry... Nie chciałbym, żeby słuchawki za mocno uciskały mi głowę, ale też muszą się odpowiednio trzymać.... Gry.... gram dużo w csa itp, muzyki słucham praktycznie każdej od metalu, aż po jakieś smęty, więc... Głównie chodzi mi o to, żeby miały dobrą jakość dźwięku :) No i oczywiście muszą być wytrzymałe, żeby co najmniej te ~ 2lata normalnego używania się trzymały. Dobrze by było gdyby miały mikrofon...

Z góry dzięki :)

@

Aa i mają być normalne, nauszne, okrągłe(Nie jakieś prostokątne, kwadratowe gówna) :)

Opublikowano

Jeżeli masz takie pieniądze to kup coś naprawdę nieprzeciętnego :)

http://allegro.pl/profesjonalne-sluchawki-akg-k550-hi-fi-k321-free-i4712569071.html

Jeżeli raczej tylko grasz w gry a Twoje muzyczne gusta nie wymagają dużej różnicy między bassem a środkiem.
Niestety nie miałem okazji odsłuchiwać, dlatego wypisałem Ci to co znalazłem na pewnym znanym forum.
Padło tam również określenie że "są to słuchawki złotego środka".

http://allegro.pl/sluchawki-shure-srh840-salon-warszawa-i4631269969.html

Tutaj alternatywa, raczej dla kogoś kto lubi mocniejsze uderzenia bassem i znacznie bardziej wybijające się wokale.
Ten model akurat miałem okazję mieć na uszach i zdecydowanie jest to mój następny zakup, kiedy moje MDRy przestaną działać :P
PS. Odsłuchiwałem już wygrzanych. Wokal był porażający ;)

f.png

Opublikowano

Nie polecę Ci konkretnego modelu, ale poszukaj na Allegro słuchawek firmy Shure, jest to firma działająca od baaaardzo dawna na rynku, słuchawki mają świetne, a skoro masz tyle pieniędzy możesz je zakupić :)

Opublikowano

Aż tak wyśmienitych portabli za taką kwotę nie dostaniesz.

Ze względu na jakość Senków (nie wiem czy nie będą przebassowane może ktoś ma i się wypowie)

Sennheiser PX 200-lli

Sam mam MDRy i gorąco polecam. Dobry bass jak na tą cenę. Góra niezła.
Jakość wykonania wyśmienita, po 2 latach nawet srebrny napis SONY się nie przytarł.
Dodatkowo możesz je poskładać, co znacznie ułatwia transport. Bardzo dobra izolacja od otoczenia.
 SONY MDR-V55

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...