Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] AuthMe z widocznością haseł.

mateusz121xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. ;D Słuchajta ludzie, szukam pluginu authme w którym widać hasła graczy rejestrujących się na serwerze w konsoli, jeżeli ktos ma podeslijcie daje ++++++

Opublikowano

Zapewne plugin xAuth miał taką opcje. Jesli chodzi Ci o dodatek do AuthMe to skrypt/plugin można napisać.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Nie ma takiego pluginu. Powinieneś haseł szukać, gdzieś w logach.

ależ jest drogi kolego. ;D sam go miałem i to authme jest chyba w starszych wersjach. ;d w każdym bądź razie to jest i istnieje, więc proszę nie udzielać niefachowej pomocy. ;p

Zapewne plugin xAuth miał taką opcje. Jesli chodzi Ci o dodatek do AuthMe to skrypt/plugin można napisać.

hmmm, w tej chwili też posiada tą opcje ? ;p

Opublikowano

Niech ktos napisze ci skrypt i po sprawie.

kolego, czy ja pytam o jakies gowniane skrypty? nie. więc proszę, nie wp******* się z tak gównianymi komentarzami bo to tylko niepotrzebny spam.

Opublikowano

Polecam AuthMe

Widać że kolega/koleżanka

musi pomyslec nad impedencją wypowiedzi. Przeczytaj co napisałem dalej, zachowujesz się jak typowy plebs.

Opublikowano

Pobierz PlayerLogger plugin do zapisywania logów graczy.

ten plugin niestety nie jest aktualizowany już od dawna i przy nim wywala mi serwer. ;/

Konsola !!

Spam/zgłoszony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...