Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Utrzymywanie permisji mimo utraty rangi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Dawno mnie tu nie było, ale cóż. Ale do rzeczy. Problem polega na tym, że zalożyłem serwer, opłaciłem, wrzuciłem pliki, skonfigurowałem. Wszystko działa, ale podczas testów zauważyłem problem. Otóż, opiszę go trochę ,,na chłopski rozum".

Gracz ma permisję do /kit gracz, a nie ma jej do /kit svip itd.

Svip ma permisję do /kit gracz i /kit svip.

Jak widać powyżej, gracz ma dostęp tylko do /kit gracz, a svip do /kit gracz i /kit svip. Problem teraz polega na tym, że gdy gracz zakupi svipa ma możliwość /kit svip. ALE gdy graczowi skończy się svip, i wróci do rangi gracz NADAL ma możliwość używania permisji /kit svip. Na pewno ktoś miał taki problem, ale nie mogę znaleźć go nigdzie w google :( Czy ktoś z was się z tym spotkał i wie jak to naprawić? Zamieszczam swój permissionsex.

SCAN: https://www.virustotal.com/pl/file/da287e65ca26b70ff5ed475a8c13dd94bada841d627ed540f9cc5fce9af9a5cb/analysis/1413826325/

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

a jak po stracie rango wyglada to w pexie? sa te permisje czy nie?...

zmien azranka,

Opublikowano

Przecież jest... Nie zrozumieliście chyba, mimo utraty rangi permisje się utrzymują...

Próbowałem.

To jest wina AzRank i nic z tym nie zrobisz.

Ja mam u siebie skrypt na naprawe tego.

Zapraszam na mój serwer IP: nstorm.maxc.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...