Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dostane Ban-ana?

mrBUFU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam dosyć pozmienianego lola w plika tzn. mam angielski dubbing z polskimi napisami i program MK LOL na którym używać tylko i wyłącznie skinów, nie używam timera bo nie potrzebny.I mam pytanie czy mogę za to wyrwać ban'a.Skiny widzę tylko ja więc nie wiem czy jest się czego bać ale spytam dla pewności was :)

Pozdrawiam.

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Opublikowano

Nie, nie dostaniesz bana, bo to w żadnym stopniu nie ułatwia Tobie rozgrywki, 

ani nie psuje jej innym..

Btw nie ten dział

Ale grzebanie w plikach Rito jest nie dozwolone :)

@top

a, 

Jesli wyslesz do Rito zdjecie z autentycznymi zdjeciami potwierdzajace posiadanie owych rzeczy, moga Cie zbanowac xD Uwazaj na kolegow ktorzy o tym wiedza, inaczej bana nie wylapiesz :P

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ale grzebanie w plikach Rito jest nie dozwolone :)

@top

a, 

Jesli wyslesz do Rito zdjecie z autentycznymi zdjeciami potwierdzajace posiadanie owych rzeczy, moga Cie zbanowac xD Uwazaj na kolegow ktorzy o tym wiedza, inaczej bana nie wylapiesz :P

...

Jak się nie znasz, to nie wypowiadaj się. :)

Dźwięk i inne rzeczy takie jak zmiana koloru paska życia, są dozwolone i udokumentowane przez Riot. 

W 95% jestem przekonany, że bana nie dostaniesz, lecz jest zawsze te 5%.

W Internecie pojawiają się spekulacje, że ludzie dostawali banicje za MK, ale nic z tego nie zostało potwierdzone. 

Używanie timerów?  - Po co skoro są dodane. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Riot zabrania używania programów trzecich do swojej gry. Oczywiście, złapanie Cię jest prawie niemożliwe, więc możesz czuć się bezpieczny.. ludzie grają na bolu po kilka miesięcy i nie mają bana.

Opublikowano

nawet jeśli używał byś timera  z tego programu to Ci nic nie zrobią bo timer jest wprowadzony do gry pod klawiszem TAB bana za używanie tylko skinów nie dostaniesz więc graj spokojnie :)

Opublikowano

Wiec tak. Ban dostać nie dostaniesz watpie aby za takie coś Riot dawal bany. A poza tym to tylko ty widzisz tego skina wiec... Nawet pamietam ze na jakiś tam event w lolu co się figurki robiło typek nawet ukazał riotowi ze zrobił swoją skorka (Skorka była wgrana jako skin do lola. ----Ta skorka wygladala jak by on robil lecz dokladnie tego nie wiem). Podsumowując dostanie bana za takie coś jest prawie zerowe jak nie zerowe. Wiec nie masz sie co martwic.

Opublikowano

Wiekszosc tych co pisali posty guzik wie.

Riot pozwala na uzywanie customowych skinow, pisane bylo.

Zmiana jezyka etc. w grze jest dozwolona.

Timery? Sa w grze, dlatego nie dostalbys bana, nawet gdybys ich uzywal.

Tyle w temacie, na bana masz 0%

Opublikowano

Nie. I tyle. Za MK Jogo nie dostaniesz bana, chyba że w końcu wprowadzą osławionego antycheata, który wykrywa programy, które intectują się w proces lola.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...