Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki hosting wybrać przeciwko DDoS'om?

Gość T1Lay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, szukam hostingu nie chodzi mi o hostingi typu enderchest.pl itp ale potrzebuje dobrego hostingu dedyków z dobrą osłoną przed DDOS'ami.

Opublikowano

Polecam ownserver.pl :) + Tani...

==============:+:Koja:+:==============

Pomoglem ;3?

LIKE

==============:+:Koja:+:==============

Opublikowano

OVH + soyoustart.pl [ta sama firma] maja dorego anty ddosa :)

SDC ma słabego anty ddosa 

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

Ludzie co wy pieprzycie ovh to dno pod względem zabezpieczeń ddos lepiej sprawdźcie sobie hosteam lub homecloud ...

Jasne, płacąc średnio 100 - 150 zł za maszyne więcej? 

OVH , soyoustart , etc.

Podajże dobry AntyDDos

Podajże, ja pier*ole...

Opinie nt, dedyków warto czytać na webhostingtalk, tam zazwyczaj można spotkać bardziej kompetentne osoby niż te które wchodzą tutaj.

Opublikowano

Tylko hosting OVH.PL ma skuteczną ochronę przed atakami DDos ;) jak i dobrą opinię posiadających ten hosting i wiedzą na ile go stać :) 

Opublikowano

Jebłem i nie wstaję. Sorry, ale piszesz takie bzdury, że głowa mała. Blackholing, to największe gówno jakie może być. Poleci Ci atak ~ 2Gb/s i wycinają cały ruch, tak czy tak nikt nie może się podłączyć.

Do Minecrafta ten hosting jest o kant dupy rozstraś. 

#topic: OVH (chociaż ich system ANTI-HACK i podejście do polskich klientów jest co najmniej... dziwne), HomeCloud i oczywiście nie może zabraknąć Hosteama. ;)

Opublikowano

OVH to gówno, zddosowali mi serwer i od razu lagi, 3TPS itd... teraz mam na http://sprintdatacenter.pl/ i jestem z niego zadowolony. ;)

@HardStyl3r_PL : kolejny znawca tematu, który w życiu serwera nie miał i pieprzy głupoty jak potłuczony. Nie wpieprzaj się w tego typu tematy, jak się na czymś nie znasz.

OVH aktualnie (oprócz Hosteam) ma najlepszą ochrone anty-DDoS, ataki są bardzo szybko wykrywane, OVH ma też sieć o największej przepustowości na świecie. 

Jeszcze będziesz pisał głupoty, że zddosowali Ci serwer i miałeś 3 TPS. Człowieku, TPS'y, to miernik lagów w grze, dzielenie ticków przez coś tam i obliczanie wydajności samego silnika, nie maszyny.

Poza tym, najczęściej przy ataku DDoS serwer jest całkowicie niegrywalny. Nie miałeś serwera na SDC. Gdybyś miał, nie pisałbyś takich głupot. Koniec tematu.

Płaci Ci SDC za polecanie tych ich dedyków? SDC jest dobre. Bardzo dobre. Ale nie pod Minecraft. Ten blackholing, to jest jakaś parodia, kiepski żart.

Jeszcze raz Ci mówię - nie pisz głupot, jak się na czymś nie znasz, bo wprowadzasz w błąd i ktoś może stracić przez takie durne wypowiedzi 500 zł.

--

Pozdrawiam,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...