Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Death Knight - wasze opinie.

ipaikillah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.

Jakie są wasze opinie po graniu na becie czy też od niedawna na patchu 6.0.2 ? Według mnie, od kiedy tylko pojawiła się ta klasa , to za każdym razem jest ona jakby z boku. Jest bardzo mało osób interesujących się DK, gdyż uważają go za hybrydę Warriora połączonego z rogalem, który zarazem może kręcić dobry DPS i tankować. Podzielcie się swoją opinią :).

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Na wotlku najbardziej denerwuje to , że dk po wyjściu ze swojej lokalizacji startowej jest bardzo zboostowany . Mało który gracz może stawić mu czoła 1v1 w outlandzie .

1377430129-U769346.png
Opublikowano (edytowane)

Tak jak w temacie.

Jakie są wasze opinie po graniu na becie czy też od niedawna na patchu 6.0.2 ? Według mnie, od kiedy tylko pojawiła się ta klasa , to za każdym razem jest ona jakby z boku. Jest bardzo mało osób interesujących się DK, gdyż uważają go za hybrydę Warriora połączonego z rogalem, który zarazem może kręcić dobry DPS i tankować. Podzielcie się swoją opinią :).

Ja również dk uważam jako klasę "dodatkową". Sam kiedyś nim grałem no ale zrezygnowałem ponieważ po prostu ta klasa mi się znudziła. Ogólnie to każdy ma inny gust, każdy lubi inna klasę, sam teraz zastanawiam się czym grać bo mam w głowie jeden wielki mętlik.

@Betros zgadzam się w 100% z Tobą :)

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Ja mainuje Dkacza grałem prawie każdą klasą i dkacz najbardzie mi przypadł do gustu niestety niemoge ci teraz powiedzec na WoD jak sie sprawuje ale jak przez około 2 miechy na becie WoD grałem DKaczem w setapie z Feralem to cisneliśmy ładnie na około 100 z 5-10 tylko przegranych .Dk jest genialną klasa casterzy maja z nim przejebane ale za to jak ci wleci na arence taki paladyn to masz pozamiatane praktycznie. Na globie grałęm na Blu i tam na racie powyzej 1800 co 2-3 setap miał hpala( a na prywatnych serwerach WOTLK 70% to hpal+war/DK) niewiem czy to tylko moj niefart czy co ale dużo to tam zdzałac sie nieda mozna grac tylko na czas i czekac az przeciwnik popelni błąd.

P.S jeśli masz zamiar zrobic sobie dk to odrazu mówie rób jednoczesnie jakiegos alta bo dk ci sie szybko znudzi (Polecam dudu feral postac studnia mozna mowic i mowic :D ) Wrazie pytań wal smialo :D

Ale i tak najlepsza zabawa dk co chodzi o world PvP to zrobienie sie w blood i jazda sie lac moze i sobie niepozabijasz ale jak wiesz co robisz to nawet w 5-6 osób niedadza rady cię ubic :D