Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ataki DDoS.

wugsii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 3 tygodni mam co dziennie po 2-5 ataków DDoS na moją maszynę. Dzisiaj mi wbił jeden typek na Ts'a i powiedział że to on robi te ddosy za to że ktoś mu płaci . Wie ktoś co można z tym zrobić ? Pisałem już do Hostingu ale nie odpisali od tygodnia ;/

Maszyna jest postawiona na ovh.ie

Opublikowano

@FusHerkA bądź czicho bo ty też dałes plugin z blackdorem! Zgloś to na policje i powiedz że ci niszcą twoja prace i napiszą protokuł [na 50:50 wyrzucą do kosza] i pojdzie prawa pod jakiś wydział i odetna ci server na 30-90 dni i dowód w sprawie i namierz tamtego i zaplaci za zniszczenie maszyny ok 100-300 tys zł i do 10 lat wiezienia

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

@FusHerkA bądź czicho bo ty też dałes plugin z blackdorem! Zgloś to na policje i powiedz że ci niszcą twoja prace i napiszą protokuł [na 50:50 wyrzucą do kosza] i pojdzie prawa pod jakiś wydział i odetna ci server na 30-90 dni i dowód w sprawie i namierz tamtego i zaplaci za zniszczenie maszyny ok 100-300 tys zł i do 10 lat wiezienia

Skończ w każdym temacie nadinterpretować prawo. Nikogo nie zamkną za dawanie pluginu z backdoorem, puknij się w głowę.

Opublikowano

ale chodzi że niszcza czyjąś prace hakujac hasla admina

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Widać że masz ogromną wiedze na temat moich starych pluginów. xD

Opublikowano

Napisz jeszcze raz do hostingu, jesli nadal nie będzie żadnej odpowiedzi to zadzwoń do nich.

Opublikowano

Jakiego typu serwer masz ? Możesz podać info na jaki mail/telefon się kontaktujesz ? Też posiadam u nich serwer i ostatnio miałem do nich pytanie odnośnie działań usługi VPS.

Opublikowano

Na policje ja moge ci dac skrypt na anty ddos autorski xD ze ci nie wywali

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

Ovh mi odpisało ale powiedziało że nic z tym zrobić nie mogą ....

Na policje ja moge ci dac skrypt na anty ddos autorski xD ze ci nie wywali

Możesz to opisać trochę bardziej na pw ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...