Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silver - Carrowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem tego pytania.... golda bądź platyne wbijesz grając nawet Poppy AP na midzie z użyciem Evade, kPoppy oraz Master Activator

podałeś tutaj jedne z lepszych picków na mida przy użyciu L#. Skoro wiele osób wbiło diament grając syndrom to myślę, że jeśli ogarniesz mechanikę L# na tej postaci bez problemu wbijesz platyne

Jak grales na fizza / yasuo ?

W czym problem? kontra na syndre to nie postać lecz evade.  przeciętny yasuo kończy linie vs syndra z statami 0/3. na 6lvl możesz dajwować go :)

--

Opublikowano

No na yasuo ogarne ale jak mam fiza na linii to lipa bo ma ten odskok i kontruje ulta . Mam silver III i chcialbym G V wbić na kobiec sezonu

65135238787935115850.gif

Opublikowano

to po prostu przeczekaj aż użyje tego skoku i dopiero do ultuj. ja tu nie widze żadnego problemu. nie raz grałem syndrą ja fizza i nie miałem jakoś większego problemu z nim (jak była w rotacji)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Fizz jest bardzo często banowany nawet w przeciwnej drużynie, a jak nie to zawsze możesz poprosić o zbanowanie go, raczej nie powinno być problemu. Niszczenie yasuo na linii do trudnych nie należy. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

to po prostu przeczekaj aż użyje tego skoku i dopiero do ultuj. ja tu nie widze żadnego problemu. nie raz grałem syndrą ja fizza i nie miałem jakoś większego problemu z nim (jak była w rotacji)

Jaki skrypt ? Pentakill_Syndra ?

anNO14B_460sa.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...