Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unity Polska wersja?

RutherforPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Steamie można kupić w Euro. Zawsze można zmienić kraj. Zależy od wersji, jeśli kupisz wersję ogólną europejską to zazwyczaj masz wszystkie języki. Można zawsze pobrać spolszczenie. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Na Steamie można kupić w Euro. Zawsze można zmienić kraj. Zależy od wersji, jeśli kupisz wersję ogólną europejską to zazwyczaj masz wszystkie języki. Można zawsze pobrać spolszczenie. 

Tak tylko najgorzej jest jak Ci napiszą, że jest ogólno-europejska, a polskiego brak. Miałem taką wpadkę nie pamiętam z jaką grą ,bo mi reinstall poszedł. Ale z Unity na Steamie po Polsku powinieneś dostać.

Opublikowano

Jeśli nadal nie jesteś pewny, to może kup po prostu wersję pudełkową, z pewnością będzie napisane, czy jest polska wersja językowa.

Opublikowano

Jeśli nadal nie jesteś pewny, to może kup po prostu wersję pudełkową, z pewnością będzie napisane, czy jest polska wersja językowa.

Tak, pudełkowe wersje są najlepsze, często dostaje gratisy w Media Markcie ^_^ ^_^ . U nich masz pewność, jak w większości polecanych sklepów.

Opublikowano

Tak, pudełkowe wersje są najlepsze, często dostaje gratisy w Media Markcie ^_^ ^_^ . U nich masz pewność, jak w większości polecanych sklepów.

Problem w tym że jedyne akceny polskiego dostaje z gazetek od miedia markt :D(są po polsku) ale mogę zobaczyć czy szkopki sprzedają gry z polskim językiem. Raz kupiłem AC III w saturnie i był polski.

76561198342061369.png

Opublikowano

Problem w tym że jedyne akceny polskiego dostaje z gazetek od miedia markt :D(są po polsku) ale mogę zobaczyć czy szkopki sprzedają gry z polskim językiem. Raz kupiłem AC III w saturnie i był polski.

Dlatego jak widzisz polecam w stacjonarnych sklepach a nie cyfrowo. Jeżeli cyfrowo to tylko Steam albo Origin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...