Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy bol jest wykrywalny?

vandarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy Bol jest wykrywalny? Jesli tak jaka kara czeka jak go wykryja?

Mam nadzieje ze odpowiedzie mi na moje pytania, a nie bedziecie wyzywali,trollowali itp

Opublikowano

Administracja Boto of Legends, zapewnia że program jest nie wykrywalny, nawet jeżeli zdarzy się że Riot cię wykryje to oni nie odpowiadają za to, ponieważ używasz to na własną odpowiedzialność ;)

Jeżeli już "Anti-cheat Riot" Wykryje cię to dostaniesz bana albo na 14 dni lub perm.

Opublikowano

Nieważne czy BoL jest wykrywalny czy nie, bo RITO banuje tylko za skrypty z exploitami. ;)

czyli lepiej nie grac xD?

Jak kto woli, ja gram bez, bo sprawia mi to większą frajdę z gry i nie widzę potrzeby korzystania z programów tego typu, ponieważ myślę, iż mój poziom gry jest wystarczająco wysoki.

Opublikowano

NIE GRAJ NA BOLU! Jest wykrywalny raz, dwa i masz Perma!!! Tak na serio wykrywalne są exploity czy jakoś takoś się to nazywa.

Nie polecam BOLa kidy grają na BOLu.

2.Pyt: ban idzie tylko na kotno

Opublikowano

Mi nie chodzi o granie na bolu na mainie żeby wybić się do np diamentu bo to nie ma sensu... Chodzi mi o to ze na takim Bolu chyba łatwiej jest wbić 10 lvl reffa bo 90% gier wygram nawet jak team nie ogarnia

Opublikowano

Mi nie chodzi o granie na bolu na mainie żeby wybić się do np diamentu bo to nie ma sensu... Chodzi mi o to ze na takim Bolu chyba łatwiej jest wbić 10 lvl reffa bo 90% gier wygram nawet jak team nie ogarnia

chwila.... bol do robienia refow? to juz lepiej z botow do tego przeznaczonych użyć (nie znam się na tym)

bol jest niewykrywalny bez exploitow i widocznym evade nie ma szans na bana

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...