Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryhard master

R6 Heartbeat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema w tym temacie będę wrzucał skriny z mojego tryhardu do mastera, obecnie mam D2 i bodajże 16 lp. Mam nadzieję, że mi się uda, a do tego postaram się wbić około top 10 Riven EUNE na tym zjebanym lolskillu, obecnie 21.

@Edit jestem na pc to wrzucam wam wczorajsze gry

5eps0o.jpg

k2djdj.jpg

Opublikowano

Ładnie Ci idzie tą Riven, fajnie by było jakbyś zamieszczał też ekran końcowy, który ukazuje statystyki obu zespołów, wtedy można ocenić. ;)

Tak czy siak gratulacje, jak widać dużo można ugrać Riven, chyba sam zacznę ją mainować. :D

Opublikowano

Ładnie Ci idzie tą Riven, fajnie by było jakbyś zamieszczał też ekran końcowy, który ukazuje statystyki obu zespołów, wtedy można ocenić. ;)

Tak czy siak gratulacje, jak widać dużo można ugrać Riven, chyba sam zacznę ją mainować. :D

Będę wrzucał ekrany końcowe, ale te gry są z wczoraj, a dzisiaj rano jakoś mnie naszło, żeby zrobić temat. Zaraz idę grać także około 20 wrzucę kilka ssów.

Legenda
Opublikowano

Jesteś jedną z niewielu osób, które są dla mnie przykładem do naśladowania w tej grze. Genialny tut o Riven. Mimo, że uczę się grać w lola to pobrałem parę razy tą postacią. Powodzenia w wbijaniu mastera.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Wrzucam tylko jednego ss'a, zagrałem dzisiaj 2 rankedy w czym jednego wygrałem

1807114138258081108228.jpgA drugi był moją najsłabszą grą w diaxie, więc go wam nie pokaże, bo zrobiłem 0;11 chyba xD

@Edit

Wygrałem jeszcze jedną, lel.

9gdxew.jpg

Opublikowano

Mam dość tych k***a jebanych debili z d2, jak ta elise może być w diaxie skoro ona miała 8 lvl gdy enemy jungler 12 ja p******e z kim ja gram, cały team był c*****y oprócz katy bo, ona się starała coś robić i janna trochę też, ale jej nie wychodziło. Elise i Lucian to kompletne zera.

kcm0eq.jpg

Opublikowano

Mam dość tych k***a jebanych debili z d2, jak ta elise może być w diaxie skoro ona miała 8 lvl gdy enemy jungler 12 ja p******e z kim ja gram, cały team był c*****y oprócz katy bo, ona się starała coś robić i janna trochę też, ale jej nie wychodziło. Elise i Lucian to kompletne zera.

5214314140006081108228.jpg

Tylko że jak Ty zrobiłeś 0/11 to chill

wjub1h.jpg

Opublikowano

Tylko że jak Ty zrobiłeś 0/11 to chill

Tylko, że ja zrobiłem tak raz i to nie przez własne ssanie tylko przez to, że byłem babysitowany przez junglera, bo enemy adc grał botlane 1v2. PS. Ta elise nawet nie starała się nic robić po prostu biegała w enemy jungli i padała ciągle.

Opublikowano

No najlepsza moim zdaniem riven eune. Ryje mnie ten typ bo znam go dobrych pare lat, zawsze jakis tsik skype i beka na okrągło z bobów w lolu :v. Jesli idzie o jego gre to gra mechanicznie w chuysteczke, buguje wszystko co moze, sieje taka k***a mete na topie ze od 2 lat gry w lola nie musialem cieciowi pomagac na solo linii ... Czasem jak ma ping to jest kappa ale zazwyczaj to robi robote. Pozdrawiam bobku ;*

Opublikowano

No najlepsza moim zdaniem riven eune. Ryje mnie ten typ bo znam go dobrych pare lat, zawsze jakis tsik skype i beka na okrągło z bobów w lolu :v. Jesli idzie o jego gre to gra mechanicznie w chuysteczke, buguje wszystko co moze, sieje taka k***a mete na topie ze od 2 lat gry w lola nie musialem cieciowi pomagac na solo linii ... Czasem jak ma ping to jest kappa ale zazwyczaj to robi robote. Pozdrawiam bobku ;*

Rodzice na avku?

dzięki ;ppp

Opublikowano

Podstawa, c*****y team gdzie gra 1 osoba max

uxi1ko.jpg

2 gra wygrana, xerathem, bo mi riven zbanowali, a ta postać jest tak łatwa i OP, że było żal go nie picknąć, zapomniałem ss z końca ( nie na bolu czy l# wy k***y oskarżyciele:( )

osq1kc.jpg Nie przypierdalać sie do farmy, bo mój lane phase skończył się w 4 minucie.

I ostatnia gra, easy lecimy tutaj Kurisu Riven by Selex

d3jwb0.jpg

Na dziś starczy, jutro zobacze ile lp dostane za wina w tym d2, może przez to duo z master tierem mi troche mmr podskoczyły i nie dostane 11.

Opublikowano

Moim zdaniem byłbyś w lepszej sytuacji gdybyś robił tryhard do mastera - 613x460x2-Urgot_GiantEnemyCrabgotSkin_Ch

Obecnie jest to chyba najlepszy champion do carrowania gier, potrzeba tylko mieć skilla, a jak grasz taką Riven co ma połamany miecz to co Ona może zrobić? Tampona sobie wsadzić.

Opublikowano

Nope, nie dasz rady ziom. No chyba ze to eune wtedy tak.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ta to jest eupolen to lekko.

A jak eupolen to leciutko. Wbijaj potem na eudeutschland bedzie zabawniej mowie ci.

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...