Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet do 400zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, mam do was pytanie.

1.Czy na tablecie z win8 można normalnie instalować produkty takie jak na pc?

2.Jaki system lepszy?

3.Ile cali polecacie w tabletach? Chodzi mi bardziej o wyjazdy + czasami dom.

4.Zapodajcie jakiś tablet do 250zł ;).

@Edit

Co myślicie o tym

http://www.mediamarkt.pl/tablet-actina-7i-bialy,id-976619?utm_source=porownywarki&utm_medium=ceneo&utm_term=ceneo&utm_campaign=xml&ceneo_spo=true

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

ogólnie za 250zł to dobry wybór lecz serio. Jak mówił poprzednik, nie ma sensu kupować czegoś poniżej 400-500zł.

Jeśli chcesz mieć coś normalnego, a nie coś co najwyżej będziesz mógł rozwalić po wcześniejszym wkurwianiu się że nic nie działa i się tnie to dodaj parę stówek.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Polecam dozbierać trochę i wybrać pomiędzy Venue, a Nexusem, obydwa to dobre tablety, a Venue tańszy.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Dobra, podwyższam cenę do 400zł, jeżeli można zmienić w nazwie tematu to bardzo bym prosił.

Teraz jakieś tablety za 400-450zł da radę kupić by się nie ciął + mógł na spokojnie odpalić 1 prostą aplikacje? Nie mam dużych wymagań, ma mi to służyć tak jak smarthphone, nic więcej.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Dobra, podwyższam cenę do 400zł, jeżeli można zmienić w nazwie tematu to bardzo bym prosił.

Teraz jakieś tablety za 400-450zł da radę kupić by się nie ciął + mógł na spokojnie odpalić 1 prostą aplikacje? Nie mam dużych wymagań, ma mi to służyć tak jak smarthphone, nic więcej.

Kolega wyżej polecał, Dell Venue 7 jest dobry.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Nie licz na to, że za 250zł kupisz tableta z windowsem, w ogóle w tej cenie nie opłaca się brać jakiegokolwiek tabletu, będzie tylko mulił, a później posłuży jako podkładka pod myszkę lub herbatkę.  Jestem za zdaniem kolegów wyżej, Dell Venue 7 (400zł) to jedyna rozsądna propozycja w tej cenie, aczkolwiek dozbieraj trochę więcej i wtedy pomyśl nad zakupem tabletu. 

Opublikowano

nexus 7 2012 kosztuje 800zł, w takim razie mogę sobie powiedzieć, że lepiej będzie kupić nexus7 2013 za 1k ;f, co znacznie zwiększa czas zbierania $$$.

8LTfBGw.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...