Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blue screen

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może coś z pamięcią RAM? Albo lipny zasilacz? Może przeczyść kompa? Coś go przymula przy większych obrotach i dlatego?

Zaanalizuj plik. dmp i wklej wynik rezultatu. :)

Aby odczytać plik DMP potrzebne jest do tego odpowiednie narzędzie. Warto tutaj skorzystać z darmowego rozwiązania firmy Microsoft o nazwie WinDbg - Microsoft Debugging Tools x86 (można także ściągnąć wersję 64 bitową). 
Opublikowano

Polecam Ci odkurzyć komputer, albo posprawdzać wszystkie połączenia w skrzynce. 

Podczas ładowania gry, wydajność komputera zwiększa się i czasami kurz, o którym wyżej wspomniałem, może za bardzo grzać niektóre podzespoły przez co wyskakuje blue screen. 

Dodatkowo możesz sprawdzić w jakim stanie jest Twoja pasta termo. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

@Zakyio™ Ostatnio byl w naprawie, niemozliwe ze coś sie stało ze TYLKO mi się pojawia screen gdy wlaczam lola. A co tam support mi moze pomóc? mi sie wydaje ze nawet nie ma po co pisać.

No skoro masz problem to chyba jest po co napisać. Weź spróbuj uruchomić go w trybie zgodności i zobacz wtedy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...