Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój pierwszy filmik - MissFortune

djraaa24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej Cześć
Mam takie małe zapytanko czy jest możliwość promowania swojego kanału na yt właśnie na mpcforum ?
i co można zrobić aby przysłowiowo się wybić na yt ?

a tu link sami oceńcie (dopiero zaczynam):

Medatorze jeżeli jest to zły dział lub coś w tym stylu nie nakładaj żadnego warna Proszę i pozdrawiam :)

Opublikowano

Na MPC jedynym sposobem jako-takiego wypromowania sie są poddziały Media w dzialach roznych gier

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Takimi przyśpieszonymi filmikami raczej nie masz na co liczyć na wybicie!

Na wstępie za długie intro, znajdź osobę która zrobiłaby Ci bardzo proste intro i nie jakieś dupstepy, sustrepy tylko spokojne, pasujące do lola!

Komentarz głosowy jest najważniejszy, musi być bo oglądanie przyśpieszonego filmiku 10 minut bez jakiegokolwiek głosu jedynie z muzyką doprowadzi do snu!

Jednakże nie zmienia to faktu że mało jest dobrych kanałów o League of Legends, jeśli byś się postarał, chciał iść w kierunku nagrywania, musisz robić to regularnie co najmniej 3 razy w tygodniu! Tym sposobem możesz liczyć na sukces! :)

Ogólnie sądzę że LoL bardziej nadaje się na Twitcha (ogólnie streamy, a nadawaj na żywo gdzie Ci się podoba :P) >>>> YouTube, dlatego jeśli masz sprzęt to spróbuj i tam! :)

Co do publikacji wideo na mpc, możesz to zrobić w tych działach:

http://www.mpcforum.pl/forum/554-league-of-legends-media/
http://www.mpcforum.pl/forum/251-filmy-uzytkownikow-mpcforum/

//Żeby nie było, nie wymądrzam się ani nic, po prostu wiem coś o nagrywaniu bo sam to robię/robiłem... bynajmniej mam zamiar wrócić! :-P

Opublikowano

Prócz tej zjebanej muzyki która rani moje uszy , prócz złego czytania nazwy swojej postaci , 

Zapraszam na 1 odcinek gry z serii lol of legends XDD

jeblem xD

chłopie , pracuj pracuj bo głos masz nienajgorszy :]

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

W dziale media możesz zamieszczać swoje filmy bezproblemowo! ;)

Mam takie małe zapytanko czy jest możliwość promowania swojego kanału na yt właśnie na mpcforum ?

Najogólniej tego robić nie wolno, więc dodawaj tylko same swoje filmy.

Opublikowano

Czyli jednak lepiej będzie z komentarzem powiadacie.

Głos miałem taki bo chory byłem -.- (mój błąd trzeba było poczekać)

Intro moim zdaniem też jest za długie :| (nie ja robiłem)

Dzięki za spostrzeżenia i sugestie na pewno pomogły :)

Opublikowano

I oto tutaj macie link do nowego Intra :) jak się wam podoba ?

Mam zamiar porawić swoje zachowanie na nagraniu i zniknie czerwona obwódka gdyż już wiem co było problemem że nie znikała. :)

Opublikowano

I oto tutaj macie link do nowego Intra :) jak się wam podoba ?

Mam zamiar porawić swoje zachowanie na nagraniu i zniknie czerwona obwódka gdyż już wiem co było problemem że nie znikała. :)

Ta czerwona obwódka wyglądała, jakbyś BoLa przeładował. xD

Opublikowano

Mówisz jakbyś czytał z kartki, luzu trochę! Ciszej muzyka i usuń szumy z mikrofonu :)

Metin2 prywatne serwery - Makarov i Double.

Metin2 PL - R3Double (Diumar)

NBA2k15 - double double.

90870124399819247371.png

Opublikowano

Prócz tej zjebanej muzyki która rani moje uszy , prócz złego czytania nazwy swojej postaci , 

Zapraszam na 1 odcinek gry z serii lol of legends XDD

jeblem xD

chłopie , pracuj pracuj bo głos masz nienajgorszy :]

ku&wa pisze to gosc ktory kupuje wyświetlenia na swoje filmy i co 2 slowo to kur*a itp :XDDDDDDDDDDDDD

btw. gdy ty wrzuciłeś swoj pierwszy fil, to miales Polski lektor, wiec mordka.

rop. powiem ci, ze 2 lata temu bys na luzie wybił sie na yt, ale teraz nie masz szans.

Powodzenia

Opublikowano

ku&wa pisze to gosc ktory kupuje wyświetlenia na swoje filmy i co 2 slowo to kur*a itp :XDDDDDDDDDDDDD

btw. gdy ty wrzuciłeś swoj pierwszy fil, to miales Polski lektor, wiec mordka.

rop. powiem ci, ze 2 lata temu bys na luzie wybił sie na yt, ale teraz nie masz szans.

Powodzenia

hmm sądzisz że nie mam szansy się wybić ? czy to było pisane do tego pana co cytowałeś ?

Opublikowano

9 minut przyspieszonego meczu, naprawdę? W ogóle nie chce się tego oglądać i nawet nie ma po co. Już lepiej posklejaj ciekawe fragmenty, bo po co 4 minuty oglądania farmienia i koniecznie komentarz. Do LoLa to w ogóle lepszy Twitch moim zdaniem, na YT mógłbyś wrzucać najlepsze plejsy, czy najśmieszniejsze akcje, oglądanie meczu w czasie nierzeczywistym na YT nie wydaje mi się w ogóle sensowne. Chyba, że jakiegoś ultra pro gejmera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...