Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod na plu, silne ciało cd

dzynek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , mam pytanie , na starcie mówię , że już szukałem tego wcześniej tematu i nic nie było wyjaśnione , aczkolwiek moj bot używa silnego ciała , ale po 110 sekundach sie kończy a cd ma 113 sekund , i gdzie skilla moze ponownie użyć po 3 sekundach nie robi tego , używa go dopiero po 27 sekundach , co zawsze kończy się zgonem ofc bo defa mało jest wtedy. jakieś pomysły jak można byłoby zmienić cd , żeby używał zaraz po tym jak jest dostępny skill ? chciałem poszukać i edytować plik w kamermodzie , ale niestety nie da sie . czekam na propozycje

Opublikowano

Stary autobuff był tak zaprogramowany, że od razu po załadowaniu się skilla włączał go, jednakże on się wtedy nie zapalał, jak widać teraz jest mała różnica przed ponownym użyciem. Jeżeli chcesz, to możesz o tym napisać do autora moda, żeby zmienił CD. :)

Opublikowano

UP jasne on ci zmieni już to widze napisałem mu 10 + bugów jakie występuja w modzie a Kamer wydał nową wersje moda nie naprawiając żadnego buga więc nie masz co liczyć że ci osobiście to porawi

Dla mnie to jest też troche chore podać komuś bugi na tacy i wgl tym się nie zająć -.-

pozatym sprubuj m2kmod ale nie wiem jak tam z jego wykrywalnością na pl'u bo korzystałem tylko na priv ale on odpala 2 sec po odnowiniu umiejętności...

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

UP jasne on ci zmieni już to widze napisałem mu 10 + bugów jakie występuja w modzie a Kamer wydał nową wersje moda nie naprawiając żadnego buga więc nie masz co liczyć że ci osobiście to porawi

Dla mnie to jest też troche chore podać komuś bugi na tacy i wgl tym się nie zająć -.-

pozatym sprubuj m2kmod ale nie wiem jak tam z jego wykrywalnością na pl'u bo korzystałem tylko na priv ale on odpala 2 sec po odnowiniu umiejętności...

10 bugó powiadasz ? po za skillami nie znam innych. co do skilli zostanie dodana opcja wybierania czasu  kiedy ma skill zostać użyty

Opublikowano

10 bugó powiadasz ? po za skillami nie znam innych. co do skilli zostanie dodana opcja wybierania czasu  kiedy ma skill zostać użyty

10 może nie ale tak mi się napisało no ale np.

Auto Pickup filtr zamula strasznie postać do tego w pliku pickup_whitelist tak jakby duplikują sie wpisy co jeszcze bardziej zamula grę podczas włączonego filtra (spadki fps)

Auto Login po wywaleniu z servera i ponownym zalogowaniu się jest czarny ekran do tego jak wyłączy się moda i włączy na nowo to jakieś errory wywalają trzeba wgrać moda na nowo bo nie ruszy

1 ss

Tak się robi po automatycznym zalogowaniu

http://scr.hu/1bkk/8l649

2ss

Po restarcie metina gdzie był używany Auto login

http://scr.hu/1bkk/fxsb9

Buff bot po zaznaczeniu opcji Restart Here bot działa dobrze ale gdy wywali z serwera nie można się ponownie zalogować   (jak wciska się start to wywala do panelu logowania trzeba wyłączyć i włączyć moda by się zalogować)

Wykrywacz metinów/mobków nie działa dlatego że stoję przez zjawą i nic nie reaguje choć mam do farm list wpisane ID bossa... (to samo tyczy się też innych co niektórych bossów...)

Lag podczas oddawania exp lub przy dłuższym  zmienianiu bonusów

lagi są spowodowane przez tą ramkę u góry

http://scr.hu/1bkk/53mzg

nie wiem poco to wgl jest przez to tylko laguje przy zmianie bonów lub przy oddawaniu expa

Jak nie było tego to nic nie lagowało

No i po ostatniej aktualizacji jak wywali cie z moda np bo dasz sobie za dużo np. 220  w Atak Speed to przy próbie logowania wywala taki ładny nam znany error

???????

???????

A wgl ostatnio gram sobie normalnie i metin2 przywala sie bym jakaś płytę włożył O_o zresetowałem kompa i działało normalne no ale lol

Jedyna kozacka rzecz jakaś kiedyś w modzie była to stary Skillbot wstawiałeś zamiast skila fajerwerki i fajne efekty były (200 petard naraz wystrzeliwało) dodaj to jak jeszcze działa ...

żeby uniknąć spamu bo zaraz ktoś napisze że mam wgrać Visual c++

to moja odp na te pytanie

http://scr.hu/1bkk/ei2p9

a co do .NET Framework 4 używam win 8.1 więc mam najnowszą wersje wgraną z Windows Update

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...