Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Oszuści - Ostrzeżenie dla użytkowników mpcforum i nie tylko!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,Chciałbym was ostrzec przed gościami o nickach KoMar1911 i FusHerkA oszukają sprzedając program,nie to że piszą,ale nieświadome osoby chcą kupić które nie wiedzą o wirusie.Otóż po kupieniu jednego z nich programu (zorientowani wiedzą) wysyłają ci program HWID.exe (w necie poczytajcie),jeżeli mówicie że nie chcecie,wysyłają ten program.Kiedy naciśniecie dwa razy na program pod nazwą Boty.jar(najczęściej) Mogą kontrolować wasz system(edytować co chcą,tworzyć itd),nie są takimi hakierami żeby ukraść hasła czy dać keyloggera,ale blokują menadżer zadań i następnie modyfikują crypt.exe,po następnym zresetowaniu komputera już nie macie pulpitu i ikon.Żeby przywrócić wszystko wystarczy tylko przywrócić system.Blakeyz i xCrejzi jeżeli chcecie kupić ForceOP wysyłają ci jakieś gówno które tylko spamuje,a na boty to ApocalypseBot

Czytałem gdzieś jeden taki temat,więc pisze też drugi.Ostrzegam wszystkich użytkowników.

Pozdrawiam,Sortiqovsky.

Opublikowano

Komar mały kret, Boci mi serwer serwer mc

xcrejzi bocił serwer i spamił na chacie aż do dodania capatha na chacie.

TiREX każe wywalać mój serwer mc komarowi.

Wszyscy 3 to są takie małe krety które nie chciały by się ze mną spotkać w rzeczewistości...

402191413754358700675.png

Opublikowano

Kolejny temat, który i tak nic nie wniesie. Już pisałem kiedyś, po co kupować pluginy/programy etc. od osób , których nie znasz. Za swoją głupotę trzeba płacić. Komar, Fusher i inni tylko czekają na naiwnych ludzi.

Up

Naprawdę to groźnie zabrzmiało. Teraz pewnie schowają się do szafy i nie wyjdą więcej z obawy przed tobą.

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

Opublikowano

Kolejny temat, który i tak nic nie wniesie. Już pisałem kiedyś, po co kupować pluginy/programy etc. od osób , których nie znasz. Za swoją głupotę trzeba płacić. Komar, Fusher i inni tylko czekają na naiwnych ludzi.

Ja nic nie kupywałem, a serwer mi wywalają to jest ta je*ana polska zawiść mam 200/200 to chodzi im tylko aby wywalić co do 1 gracza.

maniec.PNG

Opublikowano

Tirex gdzie? Sam udostępniałem plugin tirexa (na gildie) ale po dłuższym przemyśleniu usunąłem bo 3/4 serwerów wtedy miała tirexy. Pozatym @TiREX69 nie jest taki święty kupiłem od niego gildie "w przecenie" za 60 zł i mnie ojebał dał jakieś gildie ujowe które lagowały serwa w uj.  

Pozatym Komar chyba już się nie bawi w mc. 

Opublikowano

radzę wam napisać do komara na skype i z nim chwile przynajmniej popisać

potem uświadomicie sobie, że komar nie jest aż taki zły i nie jest jak blakezy czy inne zjeby jego typu

aha i sortik i tak jesteś gównem piszesz te zjebane tematy tylko bo oni osiągneli więcej niż ty ;P

ciebie znają z niewypalonych serwerów, a jego znają z niby "złodziejstwa" choć to wszystko robił blakezy by mu narobić siary

osiągniecie pełnoletności albo zdjęcie swojego komputera z wklejonym ryjem putina na skype to też nie osiągnięcie.

ile twoich guildcraftów nie wypaliło? ile edycji mcwg pod rząd wypierdalało? co ile robiłeś nowe edycje na wszystkich swoich serwerach?

elo.

"pseudo hackerstwa"? a ile komar ci na starcie serwerów rozjebał?

wytłumaczysz sie luką w pseudo autorskim silniku lub skryptami? :>

Opublikowano

aha i sortik i tak jesteś gównem piszesz te zjebane tematy tylko bo oni osiągneli więcej niż ty ;P

A co Komar osiągnął? Nauczenie się pseudo hackerstwa i pseudo pisania w Javie, to nie jest osiągnięcie czegoś w życiu.

Jakby komuś życie uratował, albo coś. Ale jaranie się pseudo hackerstwem, to osiągnięcie czegoś w życiu? Błagam Cię. Wyjdź na świat i zobacz co ludzie osiągają, a co on osiąga.

Pzdr.

Opublikowano

pwoiem ci Bllaykez mamy dowody jak sciognie ktoś tego twojego bota to ma virasa jak zresetuje komputer to ty masz jego całe pliki z komputera :) myslisz ze jestes fajny i tak juz nikt cie nie lubi ! youGówno

Opublikowano

Śmieszą mnie te wasze tematy ;) od początku wiadomo ze hakiery pokroju komara czy fusherki czy blejka to najzwyklesze osoby z umysłem pandy :c omijać z daleka i mieć wyjebane na nich, polecam serdecznie ;)

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Po co tworzyć taki temat, jeżeli on i tak nic nie wniesie a będzie tylko kolejnym gunwem do spamu. Co do tematu, jeżeli ktoś jest mądry i ma swój rozum to nie nabierze się na takie rzeczy.

Opublikowano

gówno prawda... ja kupiłem ForceOP od KoMaRa od Blejkeza tez duzo rzeczy i nic jakoś nie mam, mozliwe, że ich nie lubisz i tyle To jest tylko Moja opinia nie zamierzam dyskutować na ten Temat Pozdrawiam Yolo$wagger~El Clasico aKa Bobs Men! :)

Opublikowano

gówno prawda... ja kupiłem ForceOP od KoMaRa od Blejkeza tez duzo rzeczy i nic jakoś nie mam, mozliwe, że ich nie lubisz i tyle To jest tylko Moja opinia nie zamierzam dyskutować na ten Temat Pozdrawiam Yolo$wagger~El Clasico aKa Bobs Men! :)

c***a kupiles 

forceop nie istnieje i istniec nie bedzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...