Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Newbie Gta v

Kakarott1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jestem ,,newbie" w gta v online. Single player mam jakos 60% ale troche sie nudze juz. Zalozylem dopiero co konto w Gta online i mam do was kilka pytan mianowicie : 

-Jak zdobyc elegy za darmo 

-Jak szybko zdobyc pieniadze na dom czy inne pierdoly ;) 

-Czy te rozne misje z Lamarem musze robic?
-Jak szybko wbijac levele i odblokowac lepsze silniki , skrzynki biegow

Oczywiscie dziekuje za kazda pomoc ;) Pewnie bede mial kilka pytan ale to dopiero jutro napisze bo nie mam glowy ;)

Opublikowano

Siemka jestem ,,newbie" w gta v online. Single player mam jakos 60% ale troche sie nudze juz. Zalozylem dopiero co konto w Gta online i mam do was kilka pytan mianowicie : 

-Jak zdobyc elegy za darmo 

-Jak szybko zdobyc pieniadze na dom czy inne pierdoly ;)

-Czy te rozne misje z Lamarem musze robic?

-Jak szybko wbijac levele i odblokowac lepsze silniki , skrzynki biegow

Oczywiscie dziekuje za kazda pomoc ;) Pewnie bede mial kilka pytan ale to dopiero jutro napisze bo nie mam glowy ;)

1. Nie wiem czy on jeszcze tak w ogóle jest. Włącz telefon, internet i tam podróże/transport, poszukaj strony z samochodami ( nie pamiętam czy sportowe czy jakie ) i tam masz.

2. Misje, szkoła latania ( za szkołę możesz nawet 400k zarobić ), różne akcje ( wyścigi, dm itd. )

3. Nie musisz.

4. Tak samo jak w pkt. 2 - akcje, misje, silniki itd. zobaczysz jak wjedziesz autem do LSC i tam przy silniku zablokowanym masz np. co musisz zrobić żeby go odblokować. Czasem musisz mieć wygrane wyścigi danym typem pojazdu, czasem ranga.

Opublikowano

1. Nie wiem czy on jeszcze tak w ogóle jest. Włącz telefon, internet i tam podróże/transport, poszukaj strony z samochodami ( nie pamiętam czy sportowe czy jakie ) i tam masz.

2. Misje, szkoła latania ( za szkołę możesz nawet 400k zarobić ), różne akcje ( wyścigi, dm itd. )

3. Nie musisz.

4. Tak samo jak w pkt. 2 - akcje, misje, silniki itd. zobaczysz jak wjedziesz autem do LSC i tam przy silniku zablokowanym masz np. co musisz zrobić żeby go odblokować. Czasem musisz mieć wygrane wyścigi danym typem pojazdu, czasem ranga.

W singleplayer tez nie mam tego elegy a na online pisal jakis anglik ze trzeba gdzies dolaczyc.

Opublikowano

W singleplayer tez nie mam tego elegy a na online pisal jakis anglik ze trzeba gdzies dolaczyc.

Spróbuj wejść w internet potem zakładka legendarymotorsport i tam jest dużo samochodów i powinien być w środku ELEGY o ile jeszcze jest bo sporo nie grałem ;)

Opublikowano

Spróbuj wejść w internet potem zakładka legendarymotorsport i tam jest dużo samochodów i powinien być w środku ELEGY o ile jeszcze jest bo sporo nie grałem ;)

Nie ma patrzylem , inny anglik mial ze wchodzil na Michaela do garazu i byl do wyboru TYLKO Elegy Ale u mnie sa wszystkie takie jak zentornno czy inne gowna...

edit : Jeżeli nie kojarzysz tego świetnego tunera to znak, że nie zakupiłeś edycji kolekcjonerskiej Grand Theft Auto V. Wstydziłbyś się! Jeżeli jesteś posiadaczem takowej wersji gry, udaj się do Pillbox Hill Garage i wciśnij prawy przycisk na D-padzie. Twoim oczom ukaże się Elegy.  znalazlem cos takiego na innym forum.

edit2: hmmm... elegy nie jest w kolekcjonerce tylko jest to bonus od R za posiadanie konta socialclub i powiazanie go z gamertagiem

dostaje sie go w 5 i online (tu potrzebny garaz do transportu i trzeba go kupic za darmo w sieci) Kolejne znalezione + 

Pytanie : czy moge zmienic wyglad mojej postaci? Bo wtedy mozna powiedziec ze bylem pod wplywem pewnego napoju i wyszedla postac komicznie :D

Opublikowano

Pytaanie troche glupie. Da ktos troche kasy nawet na najslabszy apartament bo chce juz sobie samochod wziasc ( elegy ) znalazlem u jakiegos anglika i mam go za free :) Da ktos te pieniadze? 

Opublikowano

Pytanie : czy moge zmienic wyglad mojej postaci? Bo wtedy mozna powiedziec ze bylem pod wplywem pewnego napoju i wyszedla postac komicznie :D

1. zrób nową postać

2. spróbuj wejść za drugim razem i tam wyskoczy ci informacja czy chcesz zmienić wygląd. rozłącz się z PSN/internetem

3. połącz się z powrotem i na tej postaci co chcesz zmienić wygląd kliknij wyskoczy ci informacja czy chcesz zmienić i kliknij tak. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...