Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie, AoE 1 online

skypciorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Chciałem się zapytać czy ktoś by pograł Online lub czy ktoś zna jakieś fora,programy na których są ludzie którzy grają w AoE Online.

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

Linki do konkurencyjnych stron nie wolno podawać. To bardzo stara gra, ciężko będzie kogoś znaleźć. Mogłem pomylić wersję, ale serwery gry o podobnym tytule zostały zamknięte. Zawsze możesz kogoś w grze znaleźć. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Linki do konkurencyjnych stron nie wolno podawać. To bardzo stara gra, ciężko będzie kogoś znaleźć. Mogłem pomylić wersję, ale serwery gry o podobnym tytule zostały zamknięte. Zawsze możesz kogoś w grze znaleźć. 

Gra jest stara, ale klimatyczna. Grają osoby nawet w moim środowisku, bo im się nadal podoba.

Opublikowano

Gra jest stara, ale klimatyczna. Grają osoby nawet w moim środowisku, bo im się nadal podoba.

Ja mam 15 lat i jednak na taką grafikę nie mogę patrzyć. To jest jasne, że jeśli ktoś ma co najmniej 20 lat, to pewnie pierwsze gry, które grał były własnie takie gry. Stąd przyzwyczajenie do takiej grafiki i takim osobom to nie przeszkadza. Nie zmienia to faktu, że kogoś do gry będzie ciężko znaleźć. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Ja mam 15 lat i jednak na taką grafikę nie mogę patrzyć. To jest jasne, że jeśli ktoś ma co najmniej 20 lat, to pewnie pierwsze gry, które grał były własnie takie gry. Stąd przyzwyczajenie do takiej grafiki i takim osobom to nie przeszkadza. Nie zmienia to faktu, że kogoś do gry będzie ciężko znaleźć. 

E tam, pograsz tydzień dwa to się przyzwyczaisz do grafiki. Podobnie mają ci co lubią grać na zablokowanej kamerce w LOLU, ale chcą się przestawić i nie mogą się przyzwyczaić to pograją tydzień, dwa na odblokowanej i się nauczą. Grafika jest ważnym elementem, ale ważniejsze jest fabuła i pomysł gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...