Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SU-85L Czy warto

mocnny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Że co? SU-85I nie ma mobilności? Obrót kadłuba 48 stopni na sekundę, prędkość maksymalna 50 km/h,  stosunek mocy do masy wynosi 13.40 km/t...

W dziale głównie niedomaga potworna celność i czas celowania. Penetracje można przeżyć, szczególnie że pociski premium nie "trzepią" aż tak po kieszeni.

Pancerz jest słaby to fakt, ale ten TD jest stworzony do siedzenia w krzakach i czekania na okazje (b.dobry kamuflaż) Poza kamuflażem ma też przyzwoity zasięg widzenia (330) 

@mocnny123 T-25 jest całkiem fajny, ma dużo życia i spamującą armatę oraz dobrą mobilność. Jednak mimo tej teoretycznej mobilności, obraca się z gracją słonia.

@Edit Suczka ma ograniczony MM do 6 tieru.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

To jak co mam kupić do zarobku do 2,5k golda ??może T-25

Pograłem nim z załogą na 50%, nie wiem jaki jest po wymaksowaniu, ale na stocku tragedia. Bardzo slaby obrót, pancerz 4t nie odbije a wywala na 7. Działko reszty nie wynagradza, ale v-max jest przyzwoity. Imo przeciętny czołg.

Że co? SU-85I nie ma mobilności? Obrót kadłuba 48 stopni na sekundę, prędkość maksymalna 50 km/h,  stosunek mocy do masy wynosi 13.40 km/t...

W dziale głównie niedomaga potworna celność i czas celowania. Penetracje można przeżyć, szczególnie że pociski premium nie "trzepią" aż tak po kieszeni.

Pancerz jest słaby to fakt, ale ten TD jest stworzony do siedzenia w krzakach i czekania na okazje (b.dobry kamuflaż) Poza kamuflażem ma też przyzwoity zasięg widzenia (330) 

@mocnny123 T-25 jest całkiem fajny, ma dużo życia i spamującą armatę oraz dobrą mobilność. Jednak mimo tej teoretycznej mobilności, obraca się z gracją słonia.

@Edit Suczka ma ograniczony MM do 6 tieru.

Przyspieszenie słabe, skupia długo, a wychył działa op nie jest.

dzięki za odpowiedzi każdy z was ma + wybieram t-25 Dziękuje za poświecenie do zamknięcia

Churchill lepszy będzie jako 1 tank, newbie lepiej wykorzysta jego zalety.

Opublikowano

Jako posiadacz wszystkich tanków premium poza Matildą BP (tak, musiałem się pochwalić) to powiem tak:

Juri zamknij się, bo mówiąc takie rzeczy udowadniasz, że nie nadajesz się na moda WoTa.

SU-85I jest fajnym tankiem. Bardzo dobre camo i fajne działko, szybko się obraca i nie jezdzi najgorzej.

T-25 ma bardzo wolny obrót, jest papierowy i ma kijowy obrót wieży i słaby zasięg widzenia jak na meda. Ihmo nie polecam, nie podoba mi się med bez dobrego obrotu.

T14 osobiście mi się najlepiej gra.

Opublikowano

Jako posiadacz wszystkich tanków premium poza Matildą BP (tak, musiałem się pochwalić) to powiem tak:

Juri zamknij się, bo mówiąc takie rzeczy udowadniasz, że nie nadajesz się na moda WoTa.

SU-85I jest fajnym tankiem. Bardzo dobre camo i fajne działko, szybko się obraca i nie jezdzi najgorzej.

T-25 ma bardzo wolny obrót, jest papierowy i ma kijowy obrót wieży i słaby zasięg widzenia jak na meda. Ihmo nie polecam, nie podoba mi się med bez dobrego obrotu.

CH III będzie lepszy dla nowego gracza, bo ma spamerskie działko + dużo penetracji.

Opublikowano

Możesz, o ile NIE zagrasz nim ŻADNEJ bitwy. Jeśli dokupisz mu nawet kamuflaż to pojazd nie będzie nadawał się do zwrotu.

Od jazdy próbnej czołgami jest serwer testowy.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

wrazie czego mogę zwrócić czoł czy jak ?

Możesz poprosić o zwrot pieniędzy, ale tylko wtedy gdy kupisz sam czołg z poziomu sklepu WG, a nie za złoto. Masz na to 14 dni.

Możesz, o ile NIE zagrasz nim ŻADNEJ bitwy. Jeśli dokupisz mu nawet kamuflaż to pojazd nie będzie nadawał się do zwrotu.

Od jazdy próbnej czołgami jest serwer testowy.

Można zwrócić jeśli kupiło się w sklepie, a nie za golda. Ma się na to 14 dni.

Opublikowano

Możesz poprosić o zwrot pieniędzy, ale tylko wtedy gdy kupisz sam czołg z poziomu sklepu WG, a nie za złoto. Masz na to 14 dni.

Można zwrócić jeśli kupiło się w sklepie, a nie za golda. Ma się na to 14 dni.

Zapomniałeś dodać, że nie można na czołg kupić kamuflażu + nie możesz zagrać ani jednej bitwy.

Opublikowano

Chcialem to napisać ;p t-25 Po wymaksowaniu i wbiciu BIA robie bardzo dobre wyniki (prawie 1k bitew na nim mam tylko bot mi statystyki na starym koncie zj*ał :D na nowym mam nadzieje ze go odkupie jak bedzie znizka)

Opublikowano

marvelus ale ty jesteś zjebany.. pozdrawiam.

Bo jestem bogaczem i kupiłem sobie każdy czołg premium T5 i mam porównanie, kiedy ty go nie masz?

Pewnie nie masz żadnego czołgu premium, to się nie odzywaj.

Edit: f**k, pomyliłem tematy xD

Dla mnie najlepszy premtank to T14 i Kw-220. Ihmo T-25 ma jako jedyną zaletę penetracje działa i V-Max. RoF jak RoF, celność nie powala i nie celuje specjalnie szybko.

Opublikowano

Marvelus on ma rację:

1. Masz wszystkie czołgi premium i założe się, że tymi najlepszymi do których potrzeba skilla (taki T-25 np.) nie umiesz grać,

2. Wyzywasz ludzi,

3. Pomimo wielokrotnego powtarzana "każdy ma inny gust (ale większość lubi ten czołg a nie ten)" to Ty i tak wszędzie będziesz mówił, żę ten czołg jest najlepszy.

SU-85L jest dobrym premium czołgiem. Ma mobilność, dobry kamuflaż, szybki reload działa i jako, że jest TDkiem to jest przydatny raczej w drugiej części bitwy (objeżdżanie czołgów np. w mieście jak są zajęci innymi) oraz na samym początku żeby wsadzić kilka pestek czołgom wolniejszym od siebie które się dopiero ustawiają. Czołg ten na pewno nie może być wykryty na początku bitwy na otwartym terenie i bez wsparcia. Po prostu zginie. Odnośnie T-25 - przez 200 czy 300 bitew to czołg dla osób lubiących grać... TOGiem z vmaxem 70 :P Za wolno się obraca... Ale mi czołg się bardzo podoba. Na V nie jest potrzebne aż tak objeżdzanie bo tam przeciwnicy jak zajedziecie na tył to już nie wiedzą co mają zrobić ;-; (głownie boty których na V to zdecydowana ilość)

Opublikowano

Marvelus on ma rację:

1. Masz wszystkie czołgi premium i założe się, że tymi najlepszymi do których potrzeba skilla (taki T-25 np.) nie umiesz grać,

2. Wyzywasz ludzi,

3. Pomimo wielokrotnego powtarzana "każdy ma inny gust (ale większość lubi ten czołg a nie ten)" to Ty i tak wszędzie będziesz mówił, żę ten czołg jest najlepszy.

SU-85L jest dobrym premium czołgiem. Ma mobilność, dobry kamuflaż, szybki reload działa i jako, że jest TDkiem to jest przydatny raczej w drugiej części bitwy (objeżdżanie czołgów np. w mieście jak są zajęci innymi) oraz na samym początku żeby wsadzić kilka pestek czołgom wolniejszym od siebie które się dopiero ustawiają. Czołg ten na pewno nie może być wykryty na początku bitwy na otwartym terenie i bez wsparcia. Po prostu zginie. Odnośnie T-25 - przez 200 czy 300 bitew to czołg dla osób lubiących grać... TOGiem z vmaxem 70 :P Za wolno się obraca... Ale mi czołg się bardzo podoba. Na V nie jest potrzebne aż tak objeżdzanie bo tam przeciwnicy jak zajedziecie na tył to już nie wiedzą co mają zrobić ;-; (głownie boty których na V to zdecydowana ilość)

Wiesz jaka jest różnica między: moim zdaniem, według mnie, dla mnie; a obiektywizmem? Taka, że jakbym mówił, że coś jest najlepsze, to byłaby to ocena obiektywna, a ja cały czas mówię subiektywnie... Cały czas mówię, że DLA MNIE TEN CZOŁG JEST NAJLEPSZY, TYM CZOŁGIEM MI SIĘ NAJLEPIEJ GRA.

Wyzywanie od pomidorów... Straszne... Masz z tym problem? Idź popłacz do Juriego. Pomidor to nie żadna obraza.

Na T-25 potrzeba dużo skilla? O Boże to się uśmiałem... T14 albo Matildą IV nie grałeś. To byś dopiero dużo skilla potrzebował.

PS: sam uważasz, że T-25 jest najlepsze i zdanie innych (czyli mnie) jest gównem, bo według mnie T14 jest przyjemniejsze w grze od T-25. I co hipokryto?

A co do SU-85I ( nie L...) - z mobilnością to bym nie przesadzał. Wolno się rozpędza. Gra się jak każdym radzieckim TDkiem. Celność słaba, dobre camo. Czytaj druga linia i módl się, że trafisz. Kiedy przeciwnicy to niedobitki można się pobawić w robienie za coś w stylu T67 albo SU-122-44.

Ale cena odstrasza. Niestety najdroższy czołg premium.

Opublikowano

Wiesz jaka jest różnica między: moim zdaniem, według mnie, dla mnie; a obiektywizmem? Taka, że jakbym mówił, że coś jest najlepsze, to byłaby to ocena obiektywna, a ja cały czas mówię subiektywnie... Cały czas mówię, że DLA MNIE TEN CZOŁG JEST NAJLEPSZY, TYM CZOŁGIEM MI SIĘ NAJLEPIEJ GRA.

Wyzywanie od pomidorów... Straszne... Masz z tym problem? Idź popłacz do Juriego. Pomidor to nie żadna obraza.

Na T-25 potrzeba dużo skilla? O Boże to się uśmiałem... T14 albo Matildą IV nie grałeś. To byś dopiero dużo skilla potrzebował.

PS: sam uważasz, że T-25 jest najlepsze i zdanie innych (czyli mnie) jest gównem, bo według mnie T14 jest przyjemniejsze w grze od T-25. I co hipokryto?

A co do SU-85I ( nie L...) - z mobilnością to bym nie przesadzał. Wolno się rozpędza. Gra się jak każdym radzieckim TDkiem. Celność słaba, dobre camo. Czytaj druga linia i módl się, że trafisz. Kiedy przeciwnicy to niedobitki można się pobawić w robienie za coś w stylu T67 albo SU-122-44.

Ale cena odstrasza. Niestety najdroższy czołg premium.

T14 jest przyjemne, ale rozegraj kilka bitew CH III i zobacz jaką on daję przyjemność.

Jak dla mnie SU nie opłaca się kupować.

Opublikowano

Nie, jest to słaby czołg. Nie ma on pancerza, mobilności, działko mocno przeciętne, kamuflażem samym bitwy nie wygrasz. Churchill jest dobry, tylko ma słabą mobilność i wieże. Działko potrafi zdziałać cuda:

https://www.youtube.com/watch?v=DaQs-5884rw

To, że nie umiesz nim grać, nie oznacza, że jest słaby.

Moja dawna powtórka, potem czołg mi się po prostu znudził - mam inne czołgi do gry.

http://wotreplays.com/site/781777

Mam nadzieję, że zadziała na aktualnej wersji.

Opublikowano

... T-25 jest czołgiem prostym. Skilla potrzeba do zrobienia dibregi wyniku. Nie to co w t14 ktory jedzie wolno druzyna sie rizstawi wyspotuje ty robisz dmg... I taka gra tym czolgiem... A ty przesadzasz. Zamiast odpowiedziec kup taki czolg jaki ci odpowiada to Ty bys czlowiekowi ktory gra LT na sile wmowil jakiegos HT...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...