Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto zrobić serwer SG?

OdpFast

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o tuż chce zrobić serwer gdzie będą arenki (sg) Suvival games

i będą takie pluginy :Suvival games,PermissionEx ,auto msg ,essentials,join msg.world edit.world guard.vault.

i chce zrobić serwer tak minimum 50slotowy lub 80slotowy a chce zrobić serwer na hostingu lvlup.pro i nie wiem jaki ram dla takiego serwa wybrać .

czekam na odpowiedzi :rolleyes:

Opublikowano

Nie opłaca się, jest pełno popularnych serwerów i nikt nie interesuje się tymi pomniejszymi. Jeżeli już Ci zależy, to musisz wykombinować więcej niż samo SG, każdy serwer oferuje conajmniej 5 mini gier.

Opublikowano

Nie opłaca się, jest pełno popularnych serwerów i nikt nie interesuje się tymi pomniejszymi. Jeżeli już Ci zależy, to musisz wykombinować więcej niż samo SG, każdy serwer oferuje conajmniej 5 mini gier.

a jakby tak dać jeszcze mini grę dragan escape co o tym myślisz?

Opublikowano

To nie wypali :( Aby się wybić z serwerem minigames należy mieć autorskie minigry (wymyślone przez siebie których nikt inny nie ma) i do tego na ten typ serwera trzeba zainwestować "trochę" na początek.

Opublikowano

.

Na serwer minigames możesz dodać Super Wall In the Hole (jest takie coś)

a inne tryby to: Parkour,serwer strzelecki,serwer survival bez gildii,dropu itd

dobry pomysł zrobię taki serwer a dasz plugin wall in the Hole mój skype rafikkoxx

Nie za bardzo,teraz te serwery sa youtuberow :).Znajdziesz jakiegos to rob,proboj.Jak cos odezwij sie priv mam plugin na mega wallsy moga sie przydac ;).

ok mój skype rafikkoxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...