Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA: San Andreas - panel "freeroam", pomoc

Twój_Pan_:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy użytkownicy MPCforum, z góry dziękuję tym, którzy tutaj weszli chcąc pomóc komuś w potrzebie. Jeśli post został napisany w złym dziale to proszę o przeniesienie go do poprawnego i poinformowanie mnie o tym na mail [email protected]

Konto zostało założone przeze mnie aby napisać właśnie tego posta. Pozwólcie więc, że opiszę swój problem.

Od jakiegoś czasu przygotowuję się do kupna własnego serwera MTA, w tym celu też przygotowuję wszystko co potrzebne przed jego startem. O ile nie mam problemu z podmienianiem skinów czy też aut, nie jestem w ogóle zaznany z modyfikowaniem zaawansowanych skryptów jak właśnie panel freeroam. Przechodząc do sedna sprawy...

Mam problem z usuwaniem zakładek w panelu freeroam. Kiedy tylko próbuję usunąć zakładkę (dla przykładu) "Skins" i próbuję przetestować to w następujący sposób:

Włączam editor

Wchodzę w konsolę

Wpisuję kolejno: stop editor>start play

Wyskakuje mi błąd z powiadomieniem o błędzie w ładowaniu właśnie tego zasobu.

Podsumowując:

Potrzebuję czyjejś instrukcji co do usuwania zakładek w panelu freeroam

Kontaktu do osoby, która zgodzi mi się pomóc

Osoba zostanie nagrodzona rangą moderatora na przyszłym serwerze.

Pozdrawiam.

@@@EDIT@@@ Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...