Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HTC EVO 3D warto ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zbieram pieniądze na nowy telefon , aktualnie mam HTC Wildfire S na początku byłem zadowolony bo był to mój 1 telefon z androidem jak i również dotykowy. Teraz nie jestem zadowolony nim zbytnio jak na początku.

Chciałbym zakupić nowy telefon do 400 zł i wpadł mi w oko HTC EVO 3D i tu dla posiadaczy takiego telefonu mam pytania lub tych co mieli.

1. Czy warto go kupić ?

2. Aktualizację Androida przechodzi się normalnie czyli Ustawienia--> Informacje o Telefonie --> Aktualizacje oprogramowania ---> Sprawdź teraz? ? Czy trzeba go "rootować" ?

3. Co wy myślicie o tym telefonie ? Oglądałem recenzję https://www.youtube.com/watch?v=W16eyyjSLxg , koleś mówił że lepszy jest LG Swift 3D , lecz jak zobaczyłem recenzję tego LG to mówił że "lekko przycina" czy coś w tym guście , ja poszukuję szybkiego multimedialnego telefonu jak ten , chyba że znacie inne marki , mi się oficjalnie najbardziej podoba marka HTC .

Tutaj dane techniczne telefonu : http://www.mgsm.pl/pl/katalog/htc/evo3d/

Opublikowano

Siema.

Jeżeli przechodzisz z Wildfire S, to Evo 3D sobie odpuść. Różnica w działaniu jest praktycznie nie zauważalna, a bajery w postaci 3D szybko się znudzą. Lepiej zainwestować w Lumię 520 - ma wszystko, czego potrzeba i działa o wiele płynniej.

Opublikowano

Podaj budżet, coś wybierzemy.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

1. Nie bo to jest już dość stary i słaby telefon.

2. Tak jak napisałeś. Ustawienia--> Informacje o Telefonie --> Aktualizacje oprogramowania ale aktualizacja jest tylko do androida 4.0.3, jeżeli byś chciał wgrać nowsze wersje, trzeba będzie go zrootować

3. Staruszek

Radzę ci dołożyć trochę kasy i kupić Motorole Moto E.

Podaj budżet, coś wybierzemy.

Chciałbym zakupić nowy telefon do 400 zł

Opublikowano

Mój brat ma prawdopodobnie ten telefon i widziałem , niby dobry lecz nie jestem fanem Windows Phone , chciałbym zostać przy Androidzie 

Mi nie chodzi tylko o bajery tylko o szybkość telefonu , chyba że możesz mi coś jeszcze podesłać :)

Opublikowano

Mój brat ma prawdopodobnie ten telefon i widziałem , niby dobry lecz nie jestem fanem Windows Phone , chciałbym zostać przy Androidzie 

Mi nie chodzi tylko o bajery tylko o szybkość telefonu , chyba że możesz mi coś jeszcze podesłać :)

http://allegro.pl/samsung-galaxy-trend-plus-s7580-bialy-nowy-fv-23-i4696271582.html wgrywasz CM'a i śmigasz :)

Opublikowano

Cm ?

CyanogenMod, popularny ROM.

Umieściłeś temat w złym dziale, powinien być Platformy Mobilne. Zostanie przeniesiony.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Musi być to koniecznie android? W tej cenie masz Lumię 620, ewentualnie 625, która ma LTE(ale tu raczej używka). Na nich odpalisz Asphalta 8 i kilka bardziej wymagających gier, ale na cudy nie licz, w tej cenie można spodziewać się średniej jakości. No i to WP, nie spodziewaj się miliona gier.

Opublikowano

Dzięki za rady i za poinformowaniu mnie o Motoroli Moto E , na początku myślałem że najlepszy telefon w średniej cenie a potem zobaczyłem Motorole Moto G.

Pytanie kolejne, czy opłaca mi się kupić  Motorole Moto G używaną za 500 zł - 550zł ? Czy lepiej nówkę ?

Opublikowano

Moto G lepiej nówkę, wiadomo, ale jak znajdziesz dobrą sztukę to czemu nie używaną, kto wie może znajdziesz 16GB. Nie zaglądałem w temat ale wiadomo że w takim budżecie najlepszym wyborem jest Moto G. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...