Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Symfonia czy thinking.?

Kaszke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam pytanko. xD. Która książka jest lepsza do nauki c++? Symfonia c++ czy Thinking in c++. Dodam że nie wiem nic jesli chodzi o jakiestam rzeczy jak sie w tym programuje itp. Wiec fajnie by było gdyby ktos mogl podac (jesli istnieje) tytuł jakiejś bardzo prostej ksiazki na poczatki z c++.

#edit: Czytalem juz duzo tematow w tym dziale i chcialbym aby uzytkownik @FrozenShade nie napisal mi czegos typu "i tak nie zrozuniesz tego jezyka" itp.

#down Dzieki, tak... on tu w wielu tematach pisze cos takiego i wszystkim na "komputerowe ambicje" wjezdza i rezygnuja ze swoich marzeń xD

Opublikowano

Kupowanie obu książek mija się z celem. Nie znam Symfonii, słyszałem że to jest niezła książka dla nowych, dlatego sądzę, że jak już chcesz ją kupić, to kup. A jak chcesz kupować thinking in'a, to polecam zapoznać się z jakimś kursem C bądź C++ dla początkujących, typu cpp0x.pl. Polecam ci tą drugą drogę, sam ją przerabiałem, natomiast nie mogę polecić czegoś, czego nie znam.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...