Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozłączono z serwerem gra zostanie zamknięta?

NewGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od wczoraj 21:00 mam taki problem wyskakuje mi komunikat po 5min gry Rozłączono z serwerem gra zostanie zamknięta ? co to może oznaczać logować sie moge normalnie ?

Opublikowano

Witam od wczoraj 21:00 mam taki problem wyskakuje mi komunikat po 5min gry Rozłączono z serwerem gra zostanie zamknięta ? co to może oznaczać logować sie moge normalnie ?

Jak zalogujesz się jeszcze raz to będziesz miał uwierzytelnianie i po jakimś czasie będzie to:

yW7sPSx.png

Tak samo miałem w piątek. <_<

Opublikowano

Wszyscy cheaterzy, czas olać Worlda i czekać na The Crew, myślę że będzie mniej wozów na premium(jeśli wgl coś takie będzie).

W tym momencie cziterów tyle co kot napłakał jest

Opublikowano

Na chwilę obecną nie ma żadnych cziterów. Wszyscy już dawno dostali bana. W połączeniu z Halloweenowym wystrojem to miasto duchów. Teraz nawet za błachostkę można dostać bana. Znajomy ma bana prawdobodobnie za DriftHacka i VinylHuba, jedno z moich kont za używanie launchera z AIO. Czytając oficjalne forum gry można znaleźć wiele postów od osób które dostały bana za niewinność. Wydałeś masę kasy na tą grę? Nie usprawiedliwia Cię to! Ban i tyle. W tej grze nie ma AntiCheata. Debile z EA banują wszystkich jak leci i ewentualne dadzą unbana, jeżeli ktoś zgłosi sprawę do supportu i  udowodni swoją 100% niewinność. Jak było masę cheaterów było źle, jak banują ich to jest jeszcze gorzej, bo cierpią na tym uczciwi gracze, którzy grają od początku istnienia gry i wspierają ją finansowo. Wydaje mi się, że wiele osób po prostu zrezugnuje z tej gry na rzecz właśnie The Crew. Mam tylko nadzieję, że chory system Pay2Win nie zawita w tej grze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...