Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry start?

Kacper2233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc chcialbym sie od was dowiedziec jeszcze 1 rzeczy, otoz swoja przygode z leauge of legends zaczolem rok temu 1 wrzesnia czy tam 31 sierpnia. Dzis jest 2014:10:19 aktualnie mam gold 1 mozna napisac ze platyna V bo jak bedzie mi sie chcialo to wbije juz mam 1 win. Nie chwale sie ale nie wiem czy przez ten okres mojego grania ta dywizja jest dobra. Biorąc pod uwage ze na poczatku bardzo duzo opuszczalem gier i zliczac to, to jakies chyba 2 miesiace (nie pod rzad) i po przegraniu tych 10 rankedow trafilem do silver IV natomiast w tej dywizji mialem takiego pecha ze ponad 25 gier spadlem pod rzad i wyladowalem w silverze 5 z 0 punktami. Od 1 lvl kupowalem runy (bylem amatorem poczatkujacym) nikogo sie nie pytalem co robic jak zaczac ani nic w ten desen gralem sam dopiero potem z mojej klasy zaczal grac kolega i innych zanjomych. Mi sie wydaje ze teraz powinienem miec wieksza dywizje i wiecej bohaterow kasy itd. A wam jak sie wydaje czy to zalezy od umiejetnosci ktorych sie uczylem czy przez normalny zbieg okolicznosci czy mozna tak to nazwac.

Opublikowano

Myślę że to dobry wynik, sam mam Golda a gram troszkę więcej niż rok, półtora może ale też tak dużo rankedów nie grywam. Czasami idzie spotkać ludzi co mają po 500 gier rozegranych na rankedach a siedzą w Silverze, Brązie, więc myślę że zaszedłeś daleko jak na taki czas. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Nisko jesteś, ale z czasem będzie lepiej, w sumie nie grasz jakoś długo, więc nie jest najgorzej.

No, mi tez sie tak wydaje;/

Przed zainstalowaniem lola ogladalem rozne lets playe gameplaye ale zadnych poradnikow nie wiem czy wiekszosc ludzi zrobila to samo.

Moim 1 bohaterem byl nasus nawet sobie na kartce zapisywalem co maxowac 1 gre poszedlem na bota 1 item trinitka nie kupowalem przedmiotow ktorych dzieki nim sie robi ten item tylko zbieralem te 3200 czy iles golda xD

Opublikowano

Twój poziom zależy od tego jak zachowujesz się podczas gier.

Myślę że tam gdzie jesteś (gold 1) to satysfakcjonująca dywizja dla ciebie kolego.

Mówią "trening czyni mistrza".

Opublikowano

No dobry wynik.

Ja zacząłem grać tak 1-2tyg po wyjsciu VoliBeara, nie wiem ile to dokładnie jest. Grałem do wyjścia Lissandry po lisandrze była spora przerwa. Znów zacząłem grać w połowie wakacji. I w tej chwili mam Gold'a V

Opublikowano

Moim zdaniem dobry wynik. Powoli do przodu.

Po roku gry platyna 2 i nie mogę wyjść wyżej, heh.

Ale od razu Rzymu nie zbudowali.

Trzeba się starać i być cierpliwym a cel przyjdzie szybciej niż nam się wydaje.

Opublikowano

Gram w lola 6 miesięcy, mam platyne 2.

Tzn. zacząłem w bronze 5 xD

Ponad 1000 gier rankingowych zajeło mi dojście do tego punktu.

Mialem identyczna sytuacje w S3 :)

@top

Moze byc, chociaz sa lepsi :P

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...