Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym zacząć?

Vikingowsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja z kolei polecę Japońce, dlatego że każdemu wszyscy polecają ruską linie.

Japońce, działa jedne z najlepszych dział jak dla mnie, bardzo często rozwalają moduły we wrogich czołgach, Chi-to bardzo przyjemny czołg na starcie gram nim jak TD'ek (bardzo specyficzny tank i wymaga cierpliwości, a Chi-RI potrafi sprawić uśmiech, jak wyjedziesz na kogoś i władujesz mu 3 pestki w odstępie sekundowym, + przeładowanie magazynku 6/7 sekund jak dobrze pamiętam. Dalej nie wiem bo jeszcze nie odblokowałem.

Nerwy to na wodzy jak się nimi podejmiesz grać, chwilami chciałem złapać klawiature i przypier.... nią o monitor. :D

bo te czołgi jak na razie nie mają pancerza i czasami jesteś NR1 do atakowania, a tych co są obok to ich oleją i cały ogień idzie w ciebie.

Opublikowano

Ja z kolei polecę Japońce, dlatego że każdemu wszyscy polecają ruską linie.

Japońce, działa jedne z najlepszych dział jak dla mnie, bardzo często rozwalają moduły we wrogich czołgach, Chi-to bardzo przyjemny czołg na starcie gram nim jak TD'ek (bardzo specyficzny tank i wymaga cierpliwości, a Chi-RI potrafi sprawić uśmiech, jak wyjedziesz na kogoś i władujesz mu 3 pestki w odstępie sekundowym, + przeładowanie magazynku 6/7 sekund jak dobrze pamiętam. Dalej nie wiem bo jeszcze nie odblokowałem.

Nerwy to na wodzy jak się nimi podejmiesz grać, chwilami chciałem złapać klawiature i przypier.... nią o monitor. :D

bo te czołgi jak na razie nie mają pancerza i czasami jesteś NR1 do atakowania, a tych co są obok to ich oleją i cały ogień idzie w ciebie.

Japońce są trudne, do 6/7t to męczarnia. 8 fajna, 9 także (ale przy mojej kochanej wz to s**t tank), a 10... bardzo dobra wieża, świetne działo, przeciętna jak na meda mobilność. Warto się męczyć, bo 10 op.

Opublikowano

dlaczego niby td jako pierwsze linie są złe? Jak ktoś lubi grać jako snajper to lepiej zacząć od td.

Wymagają innego stylu gry niż normalne czołgi. Takim nie pojedziesz na 1 linię.

Opublikowano

Wymagają innego stylu gry niż normalne czołgi. Takim nie pojedziesz na 1 linię.

Jak nie ?

E3, T95, T28 Prot, Ob 263, Jgpze100, E4

Td które dają radę na 1 linii, niektóre potrzebują jakiegoś 1 czołgu obok, a inne same dają radę ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jak nie ?

E3, T95, T28 Prot, Ob 263, Jgpze100, E4

Td które dają radę na 1 linii, niektóre potrzebują jakiegoś 1 czołgu obok, a inne same dają radę ;)

Mówimy tu o niskotierowych czołgach, w końcu autor pyta się o czołgi na start. 

Opublikowano

Od kiedy te czołgi nadają się na 1 linie ?

Su-85b - why not? Alecto? Często ludzie robią AT jako pierwsze TD. WTF średnio się nadaje, ale uczy campienia. Reno odradzam jako 1.

Opublikowano

Su-85b - why not? Alecto? Często ludzie robią AT jako pierwsze TD. WTF średnio się nadaje, ale uczy campienia. Reno odradzam jako 1.

Zmieniasz temat, mówiłeś o czołgach na 1 linie do ataku, teraz nagle jako 1 linie do zrobienia ?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Zmieniasz temat, mówiłeś o czołgach na 1 linie do ataku, teraz nagle jako 1 linie do zrobienia ?

Autor chce pierwszą linię, a newbie zazwyczaj newbie jadą wszystkim byle do przodu, byle zrobić dmg. Takie czołgi wymagają odmiennego stylu gry, czyli campienia, a to inna bajka tak jak arta. Po co newbie ma się tak dużo uczyć, jak lepiej żeby od razu ogarnął 1 typ czołgu. Kum kum?

Opublikowano

Polecam spróbować wszystkiego, wypracujesz sobie własne zdanie. 

Ta, ale jak będzie grać trudnymi czołgami, to staty mu spadną do... zera. Nie ma sensu mieć takiego podejścia, bo nie będzie się miało żadnej 10, a zanim dojdzie do tych 8 tierów, to trochę minie, a nie ma co oceniać linii po lolkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...