Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Pragnieniem i głodem.

piotr.b7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem, że jak gram na swojej postaci w DayZ, to nie pokazuje mi się żadna informacja typu, że jestem pełny, chce mi się jeść/pić, czy jest mi zimno. I tak cały czas. Postać mam najlepszą jaką miałem, dużo żarcia, lecz po co mi, skoro nie głoduję?? Czy jest jakaś opcja, żeby zachować tą postać, i naprawić ten błąd??

76561198083326218.png

Opublikowano

To zależy jakie miejsce uważasz za "dobre" jeżeli chodzi ci o to że gdy padniesz to odrodzisz się gdzieś bliżej swojej śmierci by odzyskać swój ekwipunek to bym na to nie liczył :D.

Opublikowano

No pewnie tak, ale nie mam kogo poprosić :(. Może poprostu dednę i się pojawie w jakimś dobrym miejscu ?? Liczę na szczęście.

Nie rób tego, bo ciało zniknie zanim się do niego dostaniesz. A jeżeli szukasz ludzi do gry to zapraszam do odwiedzenia strony klanu 9Dywizja.pl możliwe, że będziesz miał kogo wtedy poprosić.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Ale chodzi o to, że nie chcę się pojawić blisko postaci i zabrać itemy, tylko liczę na szczęście, że znajdę się w jakimś mieście z dobrymi dropami :9

@Edit

Dobra, problem sam się rozwiązał, gdy wyżarłem całą puszkę z jedzeniem. Wtedy dostałem informację, że chcę mi się pić i że jestem pełny. :) Nie muszę zbierać od nowa itemków :9

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.

76561198083326218.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...